25 kilograma kadar sürücü belgem olacak yakında, ama bir baktım da Türkiye de stok yok sanırım, yurt dışından getirmeye de pek yanasamiyorum açıkçası, en iyisi ben DJI mini 3 Pro fly more kit Plus ile devam edeyim ayrı ayrı minimum 24.500 TL'ye denk geliyor. Babamla konuşup büyük ihtimalle pazartesi akşamı siparişi veririm.
Kit Plus için MediaMarkt'ta stok yok ona en yakın fiyat Trendyol satıcı da trednyolun kendisi oraya guvenebilir miyim?
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Plus - Fiyatı, Yorumları
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Plus yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Drone u ve fly more kit Plus pakedini ayrı ayrı almak istersem eğer RC-N1 ile 24.000TL civarına denk geliyor ekranlı kumanda için 27k civarına, daha güvenilir olsun dersem Amazon'dan 23K drone +6899TL Plus paketi ile 30k civarına denk geliyor. Bu durumda sorum şu olacak, 24K TL verip ekransız kumanda ile drone u Amazon'dan + Plus paketini Trendyol'dan almak mı daha mantıklı yoksa 29k verip yine Amazon+ Trendyol'dan almak mı?
Ya da RC-N1 ile ekranlı kumanda arasındaki tek fark ekran mı ekranlı kumandanın bana fazladan ne kadar yararı olur.
Aradaki 6K parayı vermeye değer mi? Ben şahsen değeceğini sanmıyorum, bir de bu ekranlı kumandayı sıfır olarak temin edebileceğim bir yer var mı?
Bütçe var ama ekranlı alıp ta pişman olmak ta istemiyorum. Gerçi telefonun şarjı falan filan dersen ekranlı kumanda daha mantıklı ama bilemiyorum işte.
Fiyatı düşünmezseniz sizce hangisi daha mantıklı?
Peki RC-N1 kumandayi sıfır olarak nereden alabilirim?
Bu arada ekranlı kumanda ile fly more kit Plus'ı satın aldım. Emin olmak için soruyorum; Plus ibaresi, içinde intelligent Flight battery Plus bulunduran paket değil mi?
Ha bu arada daha önce sormuştum ama sanırım görmediniz. Care Refresh hizmetinin bedeli nedir ve Türkiye de geçerli mi?