DJI Mini 3 Pro nasıldır?

Şu da var, ayrı ayrı alında bile 30K'yı bulmuyor.

Aslında bu bütçelere çıkan biri için en iyisi Skydio 2 Plus Pro Kit ama onun ağırlığı fazla ve profesyonel olarak geçiyor. DJI bunun yanında oyuncak kalır.

Son düzenleme:
25 kilograma kadar sürücü belgem olacak yakında, ama bir baktım da Türkiye de stok yok sanırım, yurtdışından getirmeye de pek yanasamiyorum açıkçası, en iyisi ben DJI mini 3 pro fly more kit plus ile devam edeyim ayrı ayrı minimum 24.500 tl ye denk geliyor. Babamla konuşup büyük ihtimalle pazartesi akşamı siparişi veririm.

Kit Plus için MediaMarkt'ta stok yok ona en yakın fiyat Trendyol satıcı da trednyolun kendisi oraya guvenebilir miyim?

Son düzenleme:

Sitenin kendisi satıyor güvenilir olması lazım.

Drone u ve fly more kit plus pakedini ayrı ayrı almak istersem eğer RC-N1 ile 24.000Tl civarına denk geliyor ekranlı kumanda için 27k civarına,daha güvenilir olsun dersem amazondan 23k drone +6899TL plus paketi ile 30k civarına denk geliyor. Bu durumda sorum şu olacak, 24K Tl verip ekransız kumanda ile drone u amazondan + plus paketini Trendyol dan almak mı daha mantıklı yoksa 29k verip yine Amazon+ trendyoldan almak mı?
Ya da RC-N1 ile ekranlı kumanda arasındaki tek fark ekran mı ekranlı kumandanın bana fazladan ne kadar yararı olur.

Aradaki 6K parayı vermeye değer mi ? Ben şahsen değeceğini sanmıyorum, bir de bu ekranlı kumandayı sıfır olarak temin edebileceğim bir yer varmı?

Ekranı haricinde birkaç özellik eklemişler pek bilmiyorum kullanmadım. Ancak telefonla da yapabilirsin çoğu şeyi, ayrıca 3. parti yazılımlar için RC-N1 daha mantıklı mesela ileride FCC mod vs. yükleyebilirsin, ve şarjı daha çok dayanıyor. Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, ben olsam ucuz olanları alırdım.

Bütçe var ama ekranlı alıp ta pişman olmak ta istemiyorum. Gerçi telefonun şarjı falan filan dersen ekranlı kumanda daha mantıklı ama bilemiyorum işte.

Fiyatı düşünmezseniz sizce hangisi daha mantıklı ?

RC N1 ve fly more kit Plus. Yok ekranlı almadım diye pişman olacaksan DJI RC alıp RC N1 kumandayı da ekstradan alabilirsin. Şu an maksimum 7-8 bin lira olması gereken cihaz ülke şartlarından 30K'ya yakın fiyat. 14 Mayıs günü oy verirken aklında bulunsun.

Peki RC-N1 kumandayi sıfır olarak nerden alabilirim ?

Bu arada ekranlı kumanda ile fly more kit plus ı satın aldım. Emin olmak için soruyorum; plus ibaresi, içinde intelligent flight battery plus bulunduran paket değil mi ?

Ha bu arada daha önce sormuştum ama sanırım görmediniz. Care refresh hizmetinin bedeli nedir ve türkiye de geçerli mi ?

Son düzenleme:

Evet Plus batarya, tabii satıcı kelime oyunu yapmadıysa, burası Türkiye her şey olabilir.

Care Refresh fiyatı değişkenlik gösteriyor bu sayfadan bir incelersin 2 yıllık paket oluyorsa tavsiye ederim 2 yıl kafan rahat olur. DJI Care Refresh - Support - DJI

Bir de şey sorayım; gece görüş özelliği varmı ve ya lensle halledebiliyor muyuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…