SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 8 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar drone'u %70 hobi %30 iş olarak kullanacağım. Çektiğim videoları Instagram'a atmayı düşünüyorum. Mini 3'ün kamerası çok daha hoş geldi gözüme ama çıkalı 3 sene olmuş, mini 2 SE ise geçen sene çıkmış, sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Arkadaşlar drone'u %70 hobi %30 iş olarak kullanacağım. Çektiğim videoları Instagram'a atmayı düşünüyorum. Mini 3'ün kamerası çok daha hoş geldi gözüme ama çıkalı 3 sene olmuş, mini 2 SE ise geçen sene çıkmış, sizce hangisini tercih etmeliyim?
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 9 Haziran 2024 #2 Mini 2 SE, Mini 2'nin kırpılmış versiyonu. Özellikle kamerasından bayağı kırpılmış. Mini 3 çok daha yeni diyebiliriz.
Mini 2 SE, Mini 2'nin kırpılmış versiyonu. Özellikle kamerasından bayağı kırpılmış. Mini 3 çok daha yeni diyebiliriz.
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 9 Haziran 2024 #3 the_bkp dedi: Mini 2 SE, Mini 2'nin kırpılmış versiyonu. Özellikle kamerasından bayağı kırpılmış. Mini 3 çok daha yeni diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi Mini 3 alacağım gibi şu an. Ucuza getirmeye çalışıyorum
the_bkp dedi: Mini 2 SE, Mini 2'nin kırpılmış versiyonu. Özellikle kamerasından bayağı kırpılmış. Mini 3 çok daha yeni diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi Mini 3 alacağım gibi şu an. Ucuza getirmeye çalışıyorum
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 9 Haziran 2024 #4 Bütçeniz varsa Mini 3 Pro veya Mini 4 Pro bakın derim.
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 11 Haziran 2024 #5 the_bkp dedi: Bütçeniz varsa mini 3 Pro veya mini 4 Pro bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef en fazla mini 3'e yetiyor.
the_bkp dedi: Bütçeniz varsa mini 3 Pro veya mini 4 Pro bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef en fazla mini 3'e yetiyor.