Çözüldü DJI Mini 4K dronea 30W adaptör zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arslan89

Centipat
Daha fazla  
DJI Mini 4K drone aldım. İçinde adaptör çıkmadı. Elimde bir adaptör var. Onu kullansam olur mu? DJI'ın adaptörü Max 18 W ama benim elimdeki Max 30W. Zarar verir mi?

Elimdeki adaptörün özellikleri;
Input: 100-240 V ~ 50/60 Hz 1.2 A

Output: 5V/2A 10W or 9V/6A Max 30W

Almam gereken adaptörün özellikleri;
Input: 100-240 V ~ 50/60 Hz, 0.5A

Output: 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A

Fazla watt sorun çıkarmaz, ihtiyacı olan kadar alır.

Çözüm
Elimdekinin Input değerindeki 1.2 A aslında kafamı karıştırdı. Almam gerekenin 0.5 A olması etkiler mi?

Elimdekinin Input değerindeki 1.2 A aslında kafamı karıştırdı. Almam gerekenin 0.5 A olması etkiler mi?
Voltaj kesinlikle aynı olmalı, amper fazla olsa da olur. 1.2A da versen cihaz 0.5A alır.

Hocam ben DJI Flip kullanıyorum. Sorun çözülmüş ancak gene de şunu belirtmek isterim: Mini 4K ile farkı var mı bilmiyorum ancak Watt değeriniz ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Hatta 65Watt'ın üstüne çıktığı zaman aynı anda iki pili şarj edebiliyor. Ben zaten anlık olarak 30W kullanıyorum. 60W kullanmışlığım da var.

6 aylık kullanım deneyiminiz nedir tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…