DJI Neo drone için tavsiyeler

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Bir hevesle kumandasız DJI Neo aldım. Modları, çekim kalitesi, pratikliği falan hoşuma gitti ama anlayamadığım çok şey var.
Aldığım kumandasız, tek bataryalı olan model.
  1. Telefonla kontrol etmesi aşırı zor, sağa dönmesi için joysticki sağa çekiyorum ancak dönmesi çok vakit alıyor.
  2. Modlarını değiştiremiyorum. Uçuş geçmişime baktığımda "n" modunda uçtuğumu görüyorum.
  3. Sizce bu cihaz için 1800 TL gibi bir fiyata ek batarya alınır mı? Telefon ile kontrol etmesinin zor olması üzerine DJI RC N3 gibi bir kumanda alınır mı? (ev içinde uçurduğumda bile sinyal fazlalığı ve aradaki duvarlar nedeniyle çok geçmeden takılmaya başlıyor.)
  4. Verebileceğiniz kamera ayarı var mı?
  5. Cihazın pusula, kamera vb. kalibrasyonlarını yaptım ancak batarya kalibrasyonu bulamadım.

Kumanda ve hatta gözlük alırsanız daha eğlenceli olur. RC Joystick çok beğenmedim, tavsiye etmem.

Kumanda ve hatta gözlük alırsanız daha eğlenceli olur. RC joystick çok beğenmedim, tavsiye etmem.

Fiyatları şu an bana çok geldi, bazı kişiler DJI, DJI Neo ile uyumlu ucuz bir gözlük çıkaracağını söylüyor. Bilginiz var mı?

Fiyatları şu an bana çok geldi, bazı kişiler DJI, DJI Neo ile uyumlu ucuz bir gözlük çıkaracağını söylüyor. Bilginiz var mı?
Ucuz gözlük konusunda bilgim yok açıkçası ama sadece neo için çıkarması çok mantıklı gelmedi bana.

Ucuz gözlük konusunda bilgim yok açıkçası ama sadece Neo için çıkarması çok mantıklı gelmedi bana.

Uyumlu olacak deniliyor, bir sorum daha var.
Uçururken yanlışlıkla elimi droneun altında koydum ancak geri çektim, bunun sonucunda 80cm yükseklikten mermere düştü ve uygulamada "navigation System error" hatası vermeye başladı.
Aç kapa yaptığımda düzelmişti ve halihazırda bir sorun yok. İlerleyen zamanlarda sıkıntı olabilir mi?

Board ya da diğer parçalar üzerinde ciddi bir hasar alsaydı çalışmazdı diye düşünüyorum. Ancak çatlak oluşmuşsa ilerleyen dönemde belki sorun çıkarabilir.

Board ya da diğer parçalar üzerinde ciddi bir hasar alsaydı çalışmazdı diye düşünüyorum. Ancak çatlak oluşmuşsa ilerleyen dönemde belki sorun çıkarabilir.

İçeriden herhangi bir kırık parça sesi falan gelmiyor.
Umarım sorun yaşamam.

Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Hafif cihazlar olduğu için genelde düşmelerde pek sorun olmuyor.
Teşekkür ederim, içim rahatladı.

@deathhand ayrıca bu drone için kumanda olarak ne önerirsiniz? Gözlük için kararsızım ama alacak olursam diye onu da önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, içim rahatladı.

@deathhand ayrıca bu drone için kumanda olarak ne önerirsiniz? Gözlük için kararsızım ama alacak olursam diye onu da önerebilir misiniz?
Gözlük kullanmayacaksanız ekranlı kumanda (RC2)alın derim. Gözlük alacaksanız N3 kumanda tavsiye ederim. Ama kumanda daha eğlenceli derseniz motion controller 3 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…