B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Piyasada en ucuz 9300 TL. DJI Osmo Action 3 Standard Combo Fiyat & Özellik | MediaMarkt DJI Osmo Action 3 Standard Combo fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr
Piyasada en ucuz 9300 TL. DJI Osmo Action 3 Standard Combo Fiyat & Özellik | MediaMarkt DJI Osmo Action 3 Standard Combo fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.789 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 20 Temmuz 2024 #2 Fiyat çok iyi diyecektim ama meğerse DJI'ın kendi sitesinde 200 dolara satılıyormuş bu standart combo. Yine de iyi fiyat.
Fiyat çok iyi diyecektim ama meğerse DJI'ın kendi sitesinde 200 dolara satılıyormuş bu standart combo. Yine de iyi fiyat.
B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 Connor The Android dedi: Fiyat çok iyi diyecektim ama meğerse DJI'ın kendi sitesinde 200 dolara satılıyormuş bu standart combo. Yine de iyi fiyat. Genişletmek için tıkla... 200$ şuan 6600 TL yapıyor üstüne gümrük vergisi + KDV + ÖTV ekleyince fiyat zaten çok hesaplı.
Connor The Android dedi: Fiyat çok iyi diyecektim ama meğerse DJI'ın kendi sitesinde 200 dolara satılıyormuş bu standart combo. Yine de iyi fiyat. Genişletmek için tıkla... 200$ şuan 6600 TL yapıyor üstüne gümrük vergisi + KDV + ÖTV ekleyince fiyat zaten çok hesaplı.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 20 Temmuz 2024 #4 İnsanlar vergileri hesaplamadan yurt dışı fiyatları ile kıyaslıyorlar sadece gülüyorum
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.789 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 20 Temmuz 2024 #5 Kaan Öner dedi: İnsanlar vergileri hesaplamadan yurt dışı fiyatları ile kıyaslıyorlar sadece gülüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu DJI Pocket 3'ün fiyatına bakmıştım geçenlerde, 30k'yı bulacak neredeyse. DJI Action 3'ün fiyatını görünce şoka uğradım. 30 bin nere 7 bin nere. Yurtdışından daha mı ucuza satıyorlar zannettim. Action 3 ilk çıktığında 330 dolardı, 2 yıl geçmeden %40 indirime gitmişler. Yoksa tabii ki vergisi var bu işin içinde
Kaan Öner dedi: İnsanlar vergileri hesaplamadan yurt dışı fiyatları ile kıyaslıyorlar sadece gülüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu DJI Pocket 3'ün fiyatına bakmıştım geçenlerde, 30k'yı bulacak neredeyse. DJI Action 3'ün fiyatını görünce şoka uğradım. 30 bin nere 7 bin nere. Yurtdışından daha mı ucuza satıyorlar zannettim. Action 3 ilk çıktığında 330 dolardı, 2 yıl geçmeden %40 indirime gitmişler. Yoksa tabii ki vergisi var bu işin içinde