DJI osmo Action 5 Pro kayıt duruyor

MSKAthos

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Yeni aldığım aksyion kamerasında (DJI osmo Action 5 Pro) Type-C mikrofonu bağlayıp kayıt almaya başlayınca 3-5 dk sonra kayıt otomatik olarak sonlanıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan veya benzerini duyup çözüm konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(İlk etapta mikrofonu değiştirmeden çözmek istiyorum. Olmazsa mikrofon önerinizi bekliyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam konu ile pek ilgisi yok ama bilgi almak için soruyorum bende almayı düşünüyorum 5 Pro gece çekimleri nasıldır ormanda kamp veya trekking yaparken kullanılır mı?

Selam dostlar,
Yeni aldığım aksyion kamerasında (DJI osmo Action 5 Pro) Type-C mikrofonu bağlayıp kayıt almaya başlayınca 3-5 dk sonra kayıt otomatik olarak sonlanıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan veya benzerini duyup çözüm konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(İlk etapta mikrofonu değiştirmeden çözmek istiyorum. Olmazsa mikrofon önerinizi bekliyorum)

Hocam merhaba, kamerayı önerir misiniz sorununuzu çözdünüz mü? Motor için almayı düşünüyüorum ama Instagram 360'da bir yandan göz kırpıyor. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı