Dji Osmo Action 5 vs Insta360 x4

bysyzron

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım geliştirme
Selam arkadaşlar,

İki kamerayı karşılaştırmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

MediaMarkt’ta bana DJI Osmo Action 5 önerildi. “4K çözünürlük zaten fazlasıyla yeterli, batarya süresi iyi ve cihaz daha sağlam” dediler.

Ama açıkçası ben Insta360 X4 modeline daha yakınım. Çünkü çevreyi komple çekmek istiyorum. Örneğin lunaparka gittiğimde bisiklet sürerken ya da araba kullanırken etrafın tamamını kaydetmek daha iyi gibi.

Yine de DJI, batarya süresi ve renk işleme konusunda biraz daha iyi gibi duruyor.

Bir de bu cihazların aparatları, aksesuarları vs. derken fiyatlar oldukça artıyor. Bu durumu da göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim.

Sizce hangisi benim için daha uygun olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende aynı iki ürün arasında kaldım. Eğer bir seçim yaptıysanız beni de aydınlatır mısınız?

Hocam bende aynı iki ürün arasında kaldım. Eğer bir seçim yaptıysanız beni de aydınlatır mısınız?

Kral ben X4 aldım genel olarak etrafı 360 alan kamera istiyordum aklımda hep bu vardı aldım. Lunaparka gidiyorum diyelim mesela havada tek lens hiçbir işime yaramazdı. Ben sadece bisikletim üzerinde video çekmek için almadım ayrıca.Arkadan birşey oldu mesela detaylı şekilde alsın istedim

Peki hocam kamerayı normal olarak, 360 derece özelliğini kullanmadan fotoğraf veya video çekebiliyor muyuz?

Genel olarak görüntü kalitesinden memnun musunuz?
bende onun için yazacaktım size ben ilk aldığımı geri iade ettim farklı micro sd kartlar kullandım yine de bulanık ve piksel çoktu tekrar aldım şimdi daha üst model sd kart aldım gelince size tekrar deneyimlerimi anlatayım aldıklarım 4k 60 fps için iş gördü diyebilirim aslında pc uygulamasında da düzenleme yapınca kaliteli oluyor aldığım sd kartı da iade ettim çünkü okuma yazma hızı düşük kaldı devamlı olarak 8 k çekecekseniz en kalitesini alın benim baktımlarım 2 k civarj olduğundan pek hızlı değil.SanDisk 512 GB Extreme PRO microSDXC Kart bu kartı aldım şimdi benim işimi göreceğinden eminim.Zaten bisiklet aparatı bilmem ne çubuğu kartı derken x5 fiyatına denk geliyor böyle bir fiyat olamaz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…