DJI pocket osmo 1 PC'ye bağlanır mı?

bora1094

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde DJI pocket osmo ilk çıkan modeli var. Bunu bilgisayarımda webcem olarak kullanabilir miyim? Sadece bu kameradan anlayanlar cevaplarsa sevinirim.

Redditeki post:
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, pocket 1'imi web kamerası / canlı yayın teçhizatına dönüştürmeyi başardım.

/Kameranızı bu şekilde kullanabilmek için DJI Wi-Fi modülüne ihtiyacınız var + örneğin bunun gibi bir Wi-Fi çift bant USB kartı satın almanız gerekiyor (2.4 ve 5GHz'e ihtiyacınız var, kamera kendi işini yapacak)

Cosmoviewerng'yi cosmostreamer'dan edinin, DJI mimo uygulaması gibidir ancak Windows içindir.

OBS Studio'yu edinin.

USB Wi-Fi kartınızı kullanarak DJI'ınızı Wi-Fi ağınıza bağlayın (böylece ana Wi-Fi kartınızı internete bağlı tutabilirsiniz)

Cosmoviewerng pocket'ınızı otomatik olarak algılayabilir. Değilse, ayarlara gitmeniz ve bağlantı parametreleri altında osmo Pocket'tan doğrudan Wi-Fi bağlantısını kullanmanız gerekir. Cosmoviewerng'yi yeniden başlattığınızda, kameranız otomatik olarak bağlanacaktır.

Kameranızın canlı yayını ekranda görünmelidir! Kamera ayarlarını istediğiniz gibi yapın. Yer paylaşımını gizleyebilirsiniz. Kare hızı, çözünürlük, ISO, renk modu dahil olmak üzere tüm videolar ve fotoğraf modları tıpkı uygulamada olduğu gibi mevcuttur.

OBS Studio'yu kullanarak ayrı ayrı yayın yapın, gecikme ve sorunları önlemek için ekran yakalamayı öneririm. Cosmoviewer'da yerleşik sanal web kamerası veya akış işlevini kullanmanın uygulamayı gecikmeli hale getirdiğini fark ettim. Bu yüzden tüm ekstra işleri OBS Studio'nun halletmesine izin vermek istiyorsunuz.

Birkaç not:

DJI pocket 1 canlı yayında yaklaşık 10Mb/s hızında yayın yapıyor.

Ekranda gösterilen canlı yayın, kamera ayarlarından bağımsız olarak 720p / HD çözünürlüğe varsayılan olarak ayarlanıyor. Tam kamera çözünürlüğünü nasıl zorlayacağımı henüz bulamadım ve DJI Mimo'nun pocket 1'de tam HD canlı yayın önizlemesine izin vermediğinden şüpheleniyorum.
İşte bu kadar! Umarım pocket 1'inizin tadını tekrar çıkarırsınız :) yüz izleme dahil tüm özellikler elbette çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı