DJI Ssmo pocket 3 alınır mı?

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, dün telefondan nasıl güzel kayıt ve fotoğraf çekebilirim diye konu açtım ve şu an kamera almak istedim. En fazla 25.000 çıkarırım zorlayarak o yüzden Pocket 3 baktım. Sizce büyük makine ve lens mi alayım yoksa bu iyi midir? Fotoğraf da çekeceğim.

Pocket 3 fotoğraf için gereksiz kendine 2.el makine lens al. Video çekeceğim diyorsan alabilirsin tabii.

Hem video hem fotoğraf çekiceğim o yüzden alıyorum. İnternette gördüm çok videosunu. Samsung'un mesela video çektiğinde içinden 4K videoda 8-12MP fotoğraf çekebiliyor belki oradan yakalarım diye düşündüm.

Makine önerseniz ne önerirsiniz?

Makine önerseniz ne önerirsiniz?

Sinematik görüntüler 24FPS olur. 1080p de sinematik çekim yapan var ama 4K tercihim.

4K çekiceğim zaten ama edit filan yapacağım sinematik arada yeni hızlı geçişler yaparım ama 30 FPS yeterli gibi. 1080p artık devri bitti denilebilir.

4K çekiceğim zaten ama edit filan yapacağım sinematik arada yeni hızlı geçişler yaparım ama 30 FPS yeterli gibi. 1080p artık devri bitti denilebilir.

Sinematik çekim için geniş lens tercihimdir. Daha iyi duruyor. Attığım ilanda geniş açılı lens ile veriyor. Güzel sinematik çekimler yapabilirsin.

Sinematik çekim için geniş lens tercihimdir. Daha iyi duruyor. Attığım ilanda geniş açılı lens ile veriyor. Güzel sinematik çekimler yapabilirsin.

Peki teşekkürler hocam. Ayrı olarak lens almak istersem neye göre alacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…