SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Klavyede yön tuşlarını kullanabilmek için sürekli FN basmam gerekiyor. Bu da HOI4 ve UT gibi oyunlarda sıkıntı yaratıyor, bir çözümü var mı?
Klavyede yön tuşlarını kullanabilmek için sürekli FN basmam gerekiyor. Bu da HOI4 ve UT gibi oyunlarda sıkıntı yaratıyor, bir çözümü var mı?
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 21 Haziran 2023 #2 Bir kombinasyonla ok tuşu olarak kullanabiliyorsun, kutudaki klavuzda vardır yüksek ihtimal.
hakanknk Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 SelimTP dedi: Klavyede yön tuşlarını kullanabilmek için sürekli FN basmam gerekiyor. Bu da HOI4 ve ut gibi oyunlarda sıkıntı yaratıyor, bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... FN Shift.
SelimTP dedi: Klavyede yön tuşlarını kullanabilmek için sürekli FN basmam gerekiyor. Bu da HOI4 ve ut gibi oyunlarda sıkıntı yaratıyor, bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... FN Shift.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 hakanknk dedi: FN Shift. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
hakanknk Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #5 SelimTP dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... İlk önce FN'ye basıp elinizi F'nden çekmeden Shift'e de birkaç saniye basılı tuttunuz değil mi?
SelimTP dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... İlk önce FN'ye basıp elinizi F'nden çekmeden Shift'e de birkaç saniye basılı tuttunuz değil mi?
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 hakanknk dedi: İlk önce FN'ye basıp elinizi F'nden çekmeden Shift'e de birkaç saniye basılı tuttunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım ama olmadı.
hakanknk dedi: İlk önce FN'ye basıp elinizi F'nden çekmeden Shift'e de birkaç saniye basılı tuttunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım ama olmadı.
E emirk77x Megapat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 364 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 Bende yakın zamanda bir %60'lık klavye almayı düşünüyordum aklımdaki soru buydu. Yön tuşu kullanmak için illa FN+yön tuşu mu yapmak lazım. Bunun bir çözümü yoksa 65'-68'lik klavyelere yönelmek şart galiba.
Bende yakın zamanda bir %60'lık klavye almayı düşünüyordum aklımdaki soru buydu. Yön tuşu kullanmak için illa FN+yön tuşu mu yapmak lazım. Bunun bir çözümü yoksa 65'-68'lik klavyelere yönelmek şart galiba.