E Emre Can Arı Hectopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2017 #1 Arkadaşlar merhaba Ben MSI H81M-P33 anankart aldım. Anakartım mini tower (mATX). Bu kasa olur mu, yardımlarınız için teşekkür ederim. Kasa uyumluluğu midı tower. Dosya Ekleri Screenshot_20170313-232326.png 236,7 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2017
Arkadaşlar merhaba Ben MSI H81M-P33 anankart aldım. Anakartım mini tower (mATX). Bu kasa olur mu, yardımlarınız için teşekkür ederim. Kasa uyumluluğu midı tower.
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 14 Mart 2017 #2 Anakartınız M-ATX . Kasanızın desteklediği anakart tipleri ATX, Micro-ATX, Mini-ITX . Uyumludur . Sorun yaşamazsınız.
Anakartınız M-ATX . Kasanızın desteklediği anakart tipleri ATX, Micro-ATX, Mini-ITX . Uyumludur . Sorun yaşamazsınız.
E Emre Can Arı Hectopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #3 Fatih ŞENGİL dedi: Anakartınız M-ATX . Kasanızın desteklediği anakart tipleri ATX, Micro-ATX, Mini-ITX . Uyumludur . Sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sağol teşekkürler ederim
Fatih ŞENGİL dedi: Anakartınız M-ATX . Kasanızın desteklediği anakart tipleri ATX, Micro-ATX, Mini-ITX . Uyumludur . Sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sağol teşekkürler ederim