dl.Bobpony üzerinden indirilen Windows 10 ISO güvenilir mi?

Alperen.py

Hectopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarım için eski Windows 10 arıyordum 1607 gibi, forumda başka bir konuda link buldum dl. Bobpony sitesinden. Site direk database sitesi buradan Windows 10 enterpiese 2015 ltbs 32 Bit indirdim sizce kurarsam bir sorun olur mu? Eski bilgisayarımda Windows 8.1 vardı ama bir işimden dolayı bir süre Windows 10 lazım. Eski sürümlerinden birini iyice hafifletip kullanacaktım. RAM'i 2 GB bende bunu indirdim.

Rufus üzerinden de indirebilirsiniz, sadece ilk açılışta güncellemeleri kabul edin yeter.

Bence bir sorun teşkil etmiyor, kullanabilirsiniz. Başka bir alternatif önerdim ben sadece.

Teşekkürler ama emin olamadım siz eminsiniz degil mi bir de o siteye bir bakar misiniz belki fikriniz değişir. Bu arada o dosyayı aşagıdaki görselde bıraktım.

Dosya Ekleri

• 16876208375171247775881868084393.jpg
    202,6 KB · Görüntüleme: 58
Teşekkürler ama emin olamadım siz eminsiniz degil mi bir de o siteye bir bakar misiniz belki fikriniz değişir. Bu arada o dosyayı aşagıdaki görselde bıraktım.
ISO'yu bağlayıp HitmanPro ile taratabilirsiniz, emin olmak için. Ama üstünkörü biraz baktım, bilindik bir siteye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…