Epic Games DL2 EOS sorunu

GamerZ754

Hectopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Epic Games'den DL2 oynayan arkadaşlarım online odalara giremiyor. Girmeye çalıştığında oyun hata vermeden direkt masaüstüne atıyor. 2 arkadaşımda da aynı şey oluyor, beni davet edemiyorlar. Ben Steam'den oynuyorum davet et dediklerinde "EOS invlaid user" gibi bir hata alıyorlar veya davetleri gelmiyor. Ben katılmak istediğimde "EOS canceled hatası" alıyorum. Bende sıkıntı yok ama Epic Games'ten oynayan kimse şu an online odalara giremiyor arkadaşlarını davet edemiyor veya odalarına giremiyor. Genellikle EOS oluyor hata başlığı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yabancı forumlarda bir şeyler gördüm de pek anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'den DL2 oynayan arkadaşlarım online odalara giremiyor. Girmeye çalıştığında oyun hata vermeden direkt masaüstüne atıyor. 2 arkadaşımda da aynı şey oluyor, beni davet edemiyorlar. Ben Steam'den oynuyorum davet et dediklerinde "EOS invlaid user" gibi bir hata alıyorlar veya davetleri gelmiyor. Ben katılmak istediğimde "EOS canceled hatası" alıyorum. Bende sıkıntı yok ama Epic Games'ten oynayan kimse şu an online odalara giremiyor arkadaşlarını davet edemiyor veya odalarına giremiyor. Genellikle EOS oluyor hata başlığı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yabancı forumlarda bir şeyler gördüm de pek anlamadım.
Hepinizde CO-OP modu açık mı? Yani başlangıç hikayesini tamamladınız mı?

Epic Games'den DL2 oynayan arkadaşlarım Online odalara giremiyor. Girmeye çalıştığında oyun hata vermeden direkt masaüstüne atıyor. 2 arkadaşımda da aynı şey oluyor, beni davet edemiyorlar. Ben Steam'den oynuyorum davet et dediklerinde "EOS invlaid user" gibi bir hata alıyorlar veya davetleri gelmiyor. Ben katılmak istediğimde "EOS canceled hatası" alıyorum. Bende sıkıntı yok ama Epic Games'ten oynayan kimse şu an Online odalara giremiyor arkadaşlarını davet edemiyor veya odalarına giremiyor. Genellikle EOS oluyor hata başlığı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yabancı forumlarda bir şeyler gördüm de pek anlamadım.

Arkadaşın Epic'den giriş yapıyor mu oyun içinde Online yerinde Epic ile giriş yap olması lazım o olmadan Epic'den alan kişi ile Steam'den alan oynayamaz.

Hepinizde Co-op modu açık mı? Yani başlangıç hikayesini tamamladınız mı?

Ben 50 arkadaşım 28 seviye hikayeyi bitirdik.

Arkadaşın Epic'den giriş yapıyor mu oyun içinde Online yerinde Epic ile giriş yap olması lazım o olmadan Epic'den alan kişi ile Steam'den alan oynayamaz.

Yaptı fakat sorun Epic'te sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı