DLC nedir?

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar resimde gördüğünüz paketi satın aldım öncelikle ilk sorum oyunu yükledim yanındaki DLC'lerde yüklendi galiba. Ama oyun içinde araçlarda kullanamıyorum bu paketteki bu DLC'ler ne işe yarıyor? Yüklenmemiş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    147,9 KB · Görüntüleme: 129
Oyun yüklendiyse DLC'ler de onunla beraber yüklenmiştir. Harita yükseltme paketleri dışındaki DLC'leri kullanmak için oyunda belirli bir seviyeye ulaşmanız gerek bunun için tamamen keşfedilmiş hazır profillere başvurabilirsiniz.

Para tuzağıdır.
Neresi para tuzağı? Gayet güzel bir indirim ETS almak için mükemmel bir fırsat.

Selamlar resimde gördüğünüz paketi satın aldım öncelikle ilk sorum oyunu yükledim yanındaki DLC'lerde yüklendi galiba. Ama oyun içinde araçlarda kullanamıyorum bu paketteki bu DLC'ler ne işe yarıyor? Yüklenmemiş olabilir mi?
Birincisi oyunun kendisi, 2 ve 3 harita, 4 kargo, 5 kabin içi aksesuar (kafası sallanan köpek gibi), 6 tekerlek boyası.

Scandinavia ve Going East ekstra harita paketi.

High Power Cargo ise dorse paketi.

Whell Tuning ile tekerleri modifiye edebiliyorsunuz, diğeri de kabin aksesuarı, zaten yazıyor bunlar?

Oyunu yüklediyseniz DLC'ler de otomatik yükleniyor zaten, kütüphaneye gelip hafif alta kaydırırsanız sağ alt tarafta gözüküyor. ''DLC'mi yönet''e basarsanız yüklü olduğunu görürsünüz.

Mesela "Road Going East" adlı DLC'yi açınca oyundaki harita büyüyor. ETS2 oyununda araba içi, araç dışı, romörk eklentileri; harita eklentileri bulunur. Araba içine süs örnek verilebilinir, araç dışı olarak parlak ışık vb. (çakar lambası falan). Romörk eklentisi olarak desenler falan. Haritada mesela "Road To Black Sea" diye bir DLC var bu DLC'yi alınca karadeniz etrafının kilidi açılıyor harita büyüyor ve türkiyenin karadeniz kısımlarındaki bazı şehirleri gezebiliyorsunuz.

Para tuzağıdır.

Soruma cevap vermen yeterliydi fikrini sormadım.
2. ve 3. harita genişleme paketi. İlla haritalara bakınca fark etmeniz lazım.
4. yük paketi. Helikopter, beton kirişler gibi özel yükleri taşıyabilirsin.
Son 2 tanesi jant, tekerler ve kabin içi aksesuar paketi.

Fark ettim ama haritaları bulamadım ve kendi tırıma ekliyemiyorum.
Scandinavia ve Going East ekstra harita paketi.

High Power Cargo ise dorse paketi.

Whell Tuning ile tekerleri modifiye edebiliyorsunuz, diğeri de kabin aksesuarı, zaten yazıyor bunlar?

Oyunu yüklediyseniz DLC'ler de otomatik yükleniyor zaten, kütüphaneye gelip hafif alta kaydırırsanız sağ alt tarafta gözüküyor. "DLC'mi yönet"e basarsanız yüklü olduğunu görürsünüz.

Haritaları göremedim Online'da falan mı gelecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı