Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 Selamlar resimde gördüğünüz paketi satın aldım öncelikle ilk sorum oyunu yükledim yanındaki DLC'lerde yüklendi galiba. Ama oyun içinde araçlarda kullanamıyorum bu paketteki bu DLC'ler ne işe yarıyor? Yüklenmemiş olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 147,9 KB · Görüntüleme: 129
Selamlar resimde gördüğünüz paketi satın aldım öncelikle ilk sorum oyunu yükledim yanındaki DLC'lerde yüklendi galiba. Ama oyun içinde araçlarda kullanamıyorum bu paketteki bu DLC'ler ne işe yarıyor? Yüklenmemiş olabilir mi?
Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #11 Aratus dedi: Soruma cevap vermen yeterliydi fikrini sormadım. Fark ettim ama haritaları bulamadım ve kendi tırıma ekliyemiyorum. Haritaları göremedim Online'da falan mı gelecek. Genişletmek için tıkla... İstersen sana karşı olan fikirlerimi uygulayabilirim ne dersin? Artı 0 Eksi
Aratus dedi: Soruma cevap vermen yeterliydi fikrini sormadım. Fark ettim ama haritaları bulamadım ve kendi tırıma ekliyemiyorum. Haritaları göremedim Online'da falan mı gelecek. Genişletmek için tıkla... İstersen sana karşı olan fikirlerimi uygulayabilirim ne dersin?