S sametbyrk Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Epic Games'ten Ark aldım. Oyunu yükledikten sonra DLC'lerini de yükleyeyim dedim ama 200GB yer gerekiyordu. Yüklemeyi iptal et tuşuna basıp oyuna giriş yapmaya çalışınca yüklemeleri tekrar başlatıyor. Bu DLC yüklemelerini nasıl durduracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Epic Games'ten Ark aldım. Oyunu yükledikten sonra DLC'lerini de yükleyeyim dedim ama 200GB yer gerekiyordu. Yüklemeyi iptal et tuşuna basıp oyuna giriş yapmaya çalışınca yüklemeleri tekrar başlatıyor. Bu DLC yüklemelerini nasıl durduracağım?
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Kütüphanede Ark'a sağ tıklayıp yönet/manage diyin. DLC'lerden istemediklerinizin yanındaki kutucuklardaki tiki kaldırın. Artı 0 Eksi
Kütüphanede Ark'a sağ tıklayıp yönet/manage diyin. DLC'lerden istemediklerinizin yanındaki kutucuklardaki tiki kaldırın.
KS KS S sametbyrk Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Kütüphanede Ark'a sağ tıklayıp yönet/manage diyin. DLC'lerden istemediklerinizin yanındaki kutucuklardaki tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... yönet kısmında dlcler gözükmüyor Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Kütüphanede Ark'a sağ tıklayıp yönet/manage diyin. DLC'lerden istemediklerinizin yanındaki kutucuklardaki tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... yönet kısmında dlcler gözükmüyor
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 sametbyrk dedi: yönet kısmında dlcler gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Eklentileri yönet/manage add-ons kısmı var kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya tıklayınca. Orada olacak. Artı 0 Eksi
sametbyrk dedi: yönet kısmında dlcler gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Eklentileri yönet/manage add-ons kısmı var kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya tıklayınca. Orada olacak.
KS KS S sametbyrk Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Eklentileri yönet/manage add-ons kısmı var kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya tıklayınca. Orada olacak. Genişletmek için tıkla... eklentileri keşfet var. Dosya Ekleri resim_2025-05-30_134831709.png 167,9 KB · Görüntüleme: 11 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Eklentileri yönet/manage add-ons kısmı var kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya tıklayınca. Orada olacak. Genişletmek için tıkla... eklentileri keşfet var.