12 Nisan 2025 Mesaj: 3 GeForce NOW'da Batman Arkham Knight oynamak istiyorum ve DLC'li bir şekilde oyunu alacağım, GeForce NOW'da DLC'leri kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025 Genişletmek için tıkla...
GeForce NOW'da Batman Arkham Knight oynamak istiyorum ve DLC'li bir şekilde oyunu alacağım, GeForce NOW'da DLC'leri kullanabilir miyim?
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 493 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 thezemzem dedi: GeForce NOW'da Batman Arkham Knight oynamak istiyorum ve DLC'li bir şekilde oyunu alacağım, GeForce NOW'da DLC'leri kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yanlış anlamayın da Batman Arkham Knight yüksek bir sistem istemiyor. Ama sorunuza gelirsek evet kullanabilirsiniz.
thezemzem dedi: GeForce NOW'da Batman Arkham Knight oynamak istiyorum ve DLC'li bir şekilde oyunu alacağım, GeForce NOW'da DLC'leri kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yanlış anlamayın da Batman Arkham Knight yüksek bir sistem istemiyor. Ama sorunuza gelirsek evet kullanabilirsiniz.
KS KS T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 59 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 alkqne6 dedi: Hocam şimdi yanlış anlamayın da Batman Arkham Knight yüksek bir sistem istemiyor. Ama sorunuza gelirsek evet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir şekilde DLC'leri aktif etmem gerekli mi?
alkqne6 dedi: Hocam şimdi yanlış anlamayın da Batman Arkham Knight yüksek bir sistem istemiyor. Ama sorunuza gelirsek evet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir şekilde DLC'leri aktif etmem gerekli mi?
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.829 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 Hayır gerekmez alın oynayın.