DLC'siz HOI 4 multiplayer zevkli mi?

AJudge

Hectopat
Sizce DLC'siz alınır mı? Şu an da crackli + bütün DLC oynuyorum ve multiplayer yok fakat artık deneyimli sayılırım diyebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre DLC'siz oynadım. Açıkçası Atölye modlarıyla da eğlenceli ancak DLC bambaşka bir zevk veriyor. Hele şu gemilere vesaire silah takabildiğimiz bir DLC var, ismini unuttum. O DLC bence kesinlikle alınmalı. Almazsan da zevk alırsın ama DLC alırsan ikiye katlarsın.

Bence HOI4 direkt multiplayer olarak zevkli. DLC'siz eğlenirsin DLC ile daha çok eğlenebilirsin karar senin.

Değil. Dlcsiz oyun bambaşka bir oyun. Eğer hostun dlcsi varsa onu kullanirsiniz.

Dlc'siz oyun çok sade kalıyor. Atölye modları da bir yere kadar. DLC ile daha iyi olur.

DLC olmadan eksik oluyor oyun. En basitinden ele geçirdiğim topraklarda resistance oranım ilerlemiyor neredeyse. Hem ülkelere yeni tree focus ekleyerek oyunda dünyanın akışını değiştirmek mümkün.

Hayır tabii ki de bazı DLC'ler kesinlikle olmalı bana göre mans the gun la resistance gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…