soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 10 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar merhaba. Lafı uzatmadan direk konuya gireceğim. DLH.NET The Gaming People Öncelikle siteye girip, dil seçeneğini İngilizce olarak ayarlayın. Sonrasında siteye üye olun. Üye olduktan sonra e-posta kutunuza mail gelecek. (Bana birkaç saat sonra gelmişti. Yani mail hemen gelmiyor.) Maildeki linke tıklayıp üyeliğinizi onaylayın. Mailde bir de şifre yazıyor. Bu şifreyi kullanarak siteye giriş yapın. Sağ üstte "Profile / Keys" diye bir link göreceksiniz. Ona tıklayın. Bu sayfada "Enclave steam key:" yazısının altında Steam şifrenizi bulabilirsiniz. Bundan sonrasını zaten biliyorsunuz. Steam'ı açın ve sol alt köşedeki "Oyun ekle"den şifrenizi kullanarak oyunu ekleyebilirsiniz. Keyifli oyunlar.
Arkadaşlar merhaba. Lafı uzatmadan direk konuya gireceğim. DLH.NET The Gaming People Öncelikle siteye girip, dil seçeneğini İngilizce olarak ayarlayın. Sonrasında siteye üye olun. Üye olduktan sonra e-posta kutunuza mail gelecek. (Bana birkaç saat sonra gelmişti. Yani mail hemen gelmiyor.) Maildeki linke tıklayıp üyeliğinizi onaylayın. Mailde bir de şifre yazıyor. Bu şifreyi kullanarak siteye giriş yapın. Sağ üstte "Profile / Keys" diye bir link göreceksiniz. Ona tıklayın. Bu sayfada "Enclave steam key:" yazısının altında Steam şifrenizi bulabilirsiniz. Bundan sonrasını zaten biliyorsunuz. Steam'ı açın ve sol alt köşedeki "Oyun ekle"den şifrenizi kullanarak oyunu ekleyebilirsiniz. Keyifli oyunlar.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Şubat 2014 #2 Vay be. Çok eski bir sitedir bu ve inanılmaz bir hile veritabanı vardır. Küçükken buradan çıkmazdım. Tabi o zamanlar hep Single Player
Vay be. Çok eski bir sitedir bu ve inanılmaz bir hile veritabanı vardır. Küçükken buradan çıkmazdım. Tabi o zamanlar hep Single Player
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2014 #3 Bundan sonrasını ben bilmiyorum yahu ne işe yarıyor bu şifre?
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 12 Şubat 2014 #4 albaywolf dedi: Bundan sonrasını ben bilmiyorum yahu ne işe yarıyor bu şifre? Genişletmek için tıkla... Playstore Steam Key Aktivasyonu Nasıl Yapılır? » Technopat Videonun sonlarına doğru gösteriyor.
albaywolf dedi: Bundan sonrasını ben bilmiyorum yahu ne işe yarıyor bu şifre? Genişletmek için tıkla... Playstore Steam Key Aktivasyonu Nasıl Yapılır? » Technopat Videonun sonlarına doğru gösteriyor.