For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar DLive'de yayın açmaya karar verdim. OBS ayarlarını nasıl yapacağım?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 21 Aralık 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 21 Aralık 2020 #4 Videoları izledim fakat bazı şeyleri yapamadım. Çözünürlük kaçta olmalı?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Aralık 2020 #5 For East Troop dedi: Videoları izledim fakat bazı şeyleri yapamadım. Çözünürlük kaçta olmalı? Genişletmek için tıkla... 1920x1080 olmalı, bitrate internet upload hızına göre olmalı.
For East Troop dedi: Videoları izledim fakat bazı şeyleri yapamadım. Çözünürlük kaçta olmalı? Genişletmek için tıkla... 1920x1080 olmalı, bitrate internet upload hızına göre olmalı.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 21 Aralık 2020 #6 Hirok dedi: 1920x1080 olmalı, bitrate internet upload hızına göre olmalı. Genişletmek için tıkla... Ben videolardan tam anlamadım yapamadımda, discord düzerinden yardım edebilir misiniz?
Hirok dedi: 1920x1080 olmalı, bitrate internet upload hızına göre olmalı. Genişletmek için tıkla... Ben videolardan tam anlamadım yapamadımda, discord düzerinden yardım edebilir misiniz?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Aralık 2020 #7 For East Troop dedi: Ben videolardan tam anlamadım yapamadımda, discord düzerinden yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın edebilirim hocam.
For East Troop dedi: Ben videolardan tam anlamadım yapamadımda, discord düzerinden yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın edebilirim hocam.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 22 Aralık 2020 #8 Hirok dedi: Yarın edebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... ᘔJewinegeᵐʳ#1909 Sorunu buldum, pencereyi alıyor fakat görev çubuğunu almıyor o da kötü bir görüntü oluyor. Nasıl düzeltirim? Bir de ekran yakalama diyince görüntü yok. Oyun yakalama diyince hiç bir pencere olmuyor. Hirok dedi: Yarın edebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Unuttunuz galiba. Yeni nick: ᵐʳJewin⚚ege#1909 Son düzenleme: 27 Aralık 2020
Hirok dedi: Yarın edebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... ᘔJewinegeᵐʳ#1909 Sorunu buldum, pencereyi alıyor fakat görev çubuğunu almıyor o da kötü bir görüntü oluyor. Nasıl düzeltirim? Bir de ekran yakalama diyince görüntü yok. Oyun yakalama diyince hiç bir pencere olmuyor. Hirok dedi: Yarın edebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Unuttunuz galiba. Yeni nick: ᵐʳJewin⚚ege#1909