easdsss Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 9 1 Mayıs 2020 #1 .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. Program açılırken hata veriyor o yüzden geri döndürmek istiyorum
.dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. Program açılırken hata veriyor o yüzden geri döndürmek istiyorum
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #2 Varsayılan uygulamalr ayarlarını değiştir.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 1 Mayıs 2020 #3 @easdsss neden aynı konudan bir daha açtın ki? Çözüldü: DLL dosyaları not defteri dosyasına dönüştü .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. www.technopat.net
@easdsss neden aynı konudan bir daha açtın ki? Çözüldü: DLL dosyaları not defteri dosyasına dönüştü .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. www.technopat.net
easdsss Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 9 1 Mayıs 2020 #4 DeWitt dedi: Varsayılan uygulamalr ayarlarını değiştir. Genişletmek için tıkla... onu denedim ama olmadı gene bir türlü yapamıyorum off Elocutionear dedi: @easdsss neden aynı konudan bir daha açtın ki? Çözüldü: DLL dosyaları not defteri dosyasına dönüştü .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... diğer konumda yeterli destek alamadım belki bu konu'da yardımcı olabilecek birini bulabilirim diye
DeWitt dedi: Varsayılan uygulamalr ayarlarını değiştir. Genişletmek için tıkla... onu denedim ama olmadı gene bir türlü yapamıyorum off Elocutionear dedi: @easdsss neden aynı konudan bir daha açtın ki? Çözüldü: DLL dosyaları not defteri dosyasına dönüştü .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... diğer konumda yeterli destek alamadım belki bu konu'da yardımcı olabilecek birini bulabilirim diye
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 2 Mayıs 2020 #5 Önceki konuda size gayet net bir şekilde anlatmıştım. Nerelerde takıldığınızı önceki konuda sorabilirsiniz. Çözüldü: DLL dosyaları not defteri dosyasına dönüştü .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. www.technopat.net Moderatörler isterse şu anda bulunduğumuz konuyu kilitleyebilir. Son düzenleme: 2 Mayıs 2020
Önceki konuda size gayet net bir şekilde anlatmıştım. Nerelerde takıldığınızı önceki konuda sorabilirsiniz. Çözüldü: DLL dosyaları not defteri dosyasına dönüştü .dll dosyamı yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri ile açtım ve şu an geri döndüremiyorum. www.technopat.net Moderatörler isterse şu anda bulunduğumuz konuyu kilitleyebilir.