muratdfw Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Elimde bir adet DLL dosyası var. Bu DLL dosyasını nasıl editleyebilirim veya kodlamasını değiştebilirim. Visual Studio indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Elimde bir adet DLL dosyası var. Bu DLL dosyasını nasıl editleyebilirim veya kodlamasını değiştebilirim. Visual Studio indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Eyüphan KAYA Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 536 Çözümler 5 Yer İstanbul-Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 3 Nisan 2023 #2 Decompiler kütüphaneler bu işi görüyor sanırım. ILSpy diye bir kütüphane duymuştum .NET için bakabilirsiniz.
Decompiler kütüphaneler bu işi görüyor sanırım. ILSpy diye bir kütüphane duymuştum .NET için bakabilirsiniz.
muratdfw Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 Eyüphan KAYA dedi: Decompiler kütüphaneler bu işi görüyor sanırım. ILSpy diye bir kütüphane duymuştum .NET için bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... birinden gordum de visual studio içinde solution explorer ile yapiyordu nereden bulabilirim
Eyüphan KAYA dedi: Decompiler kütüphaneler bu işi görüyor sanırım. ILSpy diye bir kütüphane duymuştum .NET için bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... birinden gordum de visual studio içinde solution explorer ile yapiyordu nereden bulabilirim