1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 1 Mayıs 2020 #1 DLL dosyasının kodlarını açamıyorum Visual Studio'da düzenlemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? DLL dosyasının linki: Whiteday Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
DLL dosyasının kodlarını açamıyorum Visual Studio'da düzenlemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? DLL dosyasının linki: Whiteday
codforc Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 22 2 Mayıs 2020 #2 O derlenmiş bir DLL dosyası. O yüzden bunu decompile etmen gerek. Bunun için "reverse engineering dll", "decompiling dll" diye araştırabilirsin.
O derlenmiş bir DLL dosyası. O yüzden bunu decompile etmen gerek. Bunun için "reverse engineering dll", "decompiling dll" diye araştırabilirsin.
pirzola Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 176 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Meslek Yazılım Mühendisi 2 Mayıs 2020 #3 Derlenmiş bir yazılımın kodlarına ters mühendislik yapmadan erişemezsin. Ters mühendislik ile erişmen bile bazen mümkün olmayabiliyor.
Derlenmiş bir yazılımın kodlarına ters mühendislik yapmadan erişemezsin. Ters mühendislik ile erişmen bile bazen mümkün olmayabiliyor.