Muratgider44 Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 168 9 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar ben Malwarebytes kullanıyorum PC de böyle bir DLL'i virüs olarak buldu. VirusTotal attım sadece Malwarebytes bulmuş sizde bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Arkadaşlar ben Malwarebytes kullanıyorum PC de böyle bir DLL'i virüs olarak buldu. VirusTotal attım sadece Malwarebytes bulmuş sizde bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 9 Ağustos 2022 #2 Korsan oyun dosyasımı.
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 Muratgider44 dedi: Arkadaşlar ben Malwarebytes kullanıyorum PC de böyle bir DLL'i virüs olarak buldu. VirusTotal attım sadece Malwarebytes bulmuş sizde bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... DLL'nin virüs olduğunu sanmam.
Muratgider44 dedi: Arkadaşlar ben Malwarebytes kullanıyorum PC de böyle bir DLL'i virüs olarak buldu. VirusTotal attım sadece Malwarebytes bulmuş sizde bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... DLL'nin virüs olduğunu sanmam.
RONUT Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 224 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #4 Muratgider44 dedi: Arkadaşlar ben Malwarebytes kullanıyorum PC de böyle bir DLL'i virüs olarak buldu. VirusTotal attım sadece Malwarebytes bulmuş sizde bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Virüs olacağını sanmıyorum genelde tanınmayan APK dosyaları virüs olarak algılanır ama siz yine de korsan ise indirmemenizi tavsiye ederim.
Muratgider44 dedi: Arkadaşlar ben Malwarebytes kullanıyorum PC de böyle bir DLL'i virüs olarak buldu. VirusTotal attım sadece Malwarebytes bulmuş sizde bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Virüs olacağını sanmıyorum genelde tanınmayan APK dosyaları virüs olarak algılanır ama siz yine de korsan ise indirmemenizi tavsiye ederim.
Muratgider44 Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 168 9 Ağustos 2022 #5 RONUT dedi: Virüs olacağını sanmıyorum genelde tanınmayan APK dosyaları virüs olarak algılanır ama siz yine de korsan ise indirmemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... pcim de bulundu ya böyle microsoft net gibi bir klasörde
RONUT dedi: Virüs olacağını sanmıyorum genelde tanınmayan APK dosyaları virüs olarak algılanır ama siz yine de korsan ise indirmemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... pcim de bulundu ya böyle microsoft net gibi bir klasörde
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #6 Muratgider44 dedi: Pcim de bulundu ya böyle Microsoft net gibi bir klasörde. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs değildir ve silmeniz sıkıntılar yaratabilir.
Muratgider44 dedi: Pcim de bulundu ya böyle Microsoft net gibi bir klasörde. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs değildir ve silmeniz sıkıntılar yaratabilir.
Muratgider44 Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 168 9 Ağustos 2022 #7 HONDA VTEC 1.6 dedi: Korsan oyun dosyasımı. Genişletmek için tıkla... hayır bir klasörde buldum