Selamlar. Buraya bir DLL dosyası yüklesem virüslü mü değil mi kontrol edebilir misiniz? VirusTotal yanıltır mı? Bilgisayarıma buraya yüklemek için indirsem ancak çalıştırmasam bilgisayarıma virüs bulaşır mı?
DLL özel değilse buraya yükleyebilirsin ama özelse dosyayı kopyalayıp kopayasının uzantısını .txt yapıp inceleyebilirsin.VirusTotal çok da gelişmiş olmasa da güvenebilirsin ya da onun yerine Kaspersky ile tarat.
DLL özel değilse buraya yükleyebilirsin ama özelse dosyayı kopyalayıp kopayasının uzantısını .txt yapıp inceleyebilirsin.VirusTotal çok da gelişmiş olmasa da güvenebilirsin ya da onun yerine Kaspersky ile tarat.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Minecraft için kullanacağım, madenlerin giriş çıkışını vs bulmanı kolaylaştırıyor. Xray gibi bir şey değil, bizzat sunucu sahibine sordum sorun olmaz dedi.
Minecraft için kullanacağım, madenlerin giriş çıkışını vs bulmanı kolaylaştırıyor. Xray gibi bir şey değil, bizzat sunucu sahibine sordum sorun olmaz dedi.
Uygulama işine açıklık getireyim. Oynadığım sunucu bir pvp sunucusu. Maden hiç kimse yapmıyor, bir getirisi yok. Setler ücretsiz. Bir avantaj sağlamıyor yani.
Çok güvenmeyin derim Chrome sakıncalı buldu. Size buna benzer daha güvenli uygualma verirdim ama forumda hile yasak. Ben bu tür hileler yerine Client kullanıyorum onlarda 2B2t gibi sunucularda eğer hile istiyoorsanız ChatGPT veriyor ama dediğim gibi burada paylaşamam.