DLL düzenleme nasıl yapılır?

lynch01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB

Ryzen 5 7500F
Pe-bear ile veya başka bir yazılım ile DLL düzenlemek istiyorum fakat DLL dosyalarında kontrol mekanizması gibi bir şey oluyormuş ve değişiklik tespit edildiğinde dosya bozuk olarak görülüyormuş bu doğru mu? Assembly dilini kullanmadan düzenleme yapmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pe-bear ile veya başka bir yazılım ile DLL düzenlemek istiyorum fakat DLL dosyalarında kontrol mekanizması gibi bir şey oluyormuş ve değişiklik tespit edildiğinde dosya bozuk olarak görülüyormuş bu doğru mu? Assembly dilini kullanmadan düzenleme yapmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Nasıl yapabilirim?
.Net çatısı altındaysa DotPeek iş yapar. Strongname ve sertifika yoluyla korunuyor olabilir.

Bu kaynak kodlarını okumak mümkün mü?
Tersine mühendislikten anlamanız gerekiyor. Hiç bir işlem yapılmamış .NET çatısıyla yapılan uygulamalarda IL çeviriciler sayesinde hiçbir uğraş olmadan kaynak kodları görebilmek mümkün.

Tersine mühendislikten anlamanız gerekiyor. Hiçbir işlem yapılmamış .NET çatısıyla yapılan uygulamalarda ıl çeviriciler sayesinde hiçbir uğraş olmadan kaynak kodları görebilmek mümkün.

Hocam bir uygulamanın açılmasını engelleyen adımı atlamak için ne gibi bir adım izlemeliyim? Bilgim yok.

Hocam bir uygulamanın açılmasını engelleyen adımı atlamak için ne gibi bir adım izlemeliyim? Bilgim yok.
Böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Tersine mühendislik hakkında çok bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı