Dls Frame Generation modları nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.152

UAU

Hectopat
Merhaba dün modları denemek istedim 2 tane mod kurdum birincisinde DLSS-TO-FSR3-Frame-Gen olan klasörü açıp DisableNvidiaSignatureChecks. Reg çalıştırıp dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll ve nvngx.dll bu iki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere attıp bir sürü deneme ve uğraştan sonra bir sonuç elde edemedim bende RestoreNvidiaSignatureChecks. Reg sağ tıklayıp brake dedim çünkü read me de bu şekilde yazıyordu doğru mu yaptım bilmiyorum umarım doğru silmişimdir.
İkinci modda ise FSR3.RAR olan klasörü açıp adımları takip ettim EnableSignatureOverride. Reg bunu çalıştırdım ve içindeki bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu yere attım ama GPU error verdi bende DisableSignatureOverride. Reg basıp evet dedim silinmiş mi oldu anlamadım. Artık modlardan vazgeçtim tek isdediğim tam silmek bu şekilde yaparsam silmiş mi oluyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu ilk söylediğim dosya kurduğum şeyler:

Ekran görüntüsü 2024-01-25 152042.png

Ekran görüntüsü 2024-01-25 152103.png

Ekran görüntüsü 2024-01-25 152203.png

Bu da ikinci dosya

Ekran görüntüsü 2024-01-25 152332.png

bu.png

Arkadaşalar denediğim oyun Alan Wake 2 ekran kartım RTX 3060 Ti doğru mu yaptım cevaplarsanız sevinirim yanlış yaptıysam PC'yi formatlarsam çözülür mü?

Disable olan komut dosyasına basarsan ve kabul edersen mod kapanmış olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dakika 2:47'den itibaren bakabilirsiniz disable diyerek kuruyor Technopat'de de yapan arkadaşlar böyle yapıyolar.

@UAU gördüğüm FSR2fsr3. Config. Toml. Hepsi bu kadar mı?
Anlamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı