DLS ışığı yanıp sönüyor

Ecevit son

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Millenicom internet Sağlayıcısını kullanıyorum. Yeni nakil işlemim bitti 7 günde internettimi bağladılar. 3 gün önce ve internettim geldiğinden beri sürekli kop. Malar yaşıyorum. Ve internettimin hızı 50 MB okucaktı fakat benim aldığım en çok hız 15 MB. Ve kopmalar yaşanınca bazen 5 dakikada geri geliyor bazen uzun süreler yaklaşık 6 7 saat gelmiyor. Uzun süreli olmayışı akşam 21.00'da gece 4'te kadar sürüyor. Ve internettim varken modemi kapattırsam yine uzun süre gelmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve 48 saat içinde Türk Telekom'dan ekip geliceğini söylediler. Daha önce yaşadım evde aynı modemi kullanıyordum ve hiçbir sorun yaşamadım evimin alt kattından üst katına çektiğim kablo çat 5 telefon kablosu. Daha önce ki evimde kullandığım kablo bir sorun yaşamadım daha önce. Modemi alt katta götürdüm ve orada denedim ve taktımda internet yine gelmedi. Dls ışığı yanıp söndü ve saatler sonra geldi. Geldin de yukarı odama taşıdım ve yine saatlerce internettim gelmedi. Bu sorunu daha önce yaşamış ve halletmiş olan biti varsa yardımcı olabilir mi?

Dun dikkatli bir sekilde kontrol ettim. 21.00 da internettim gidiyor gece 05.45 civarlarında geri geliyor düzenli olarak gidiyor ve sabahları da ara ara gidip geliyor bu sorunudan daha önce muzdarip olan biri yok mu?

Ve şu an SNR margın kontrol ettim 8.2 8.2 oranlar bu sekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…