Ray reconstruction'dan bahsediyorum. Işın İzleme performansını iyileştiriyormuş.3000 serisine Frame Generation gelmeyecek hocam
Nasıl yani? DLSS Frame Generation için DLSS Swapper mi kullanacağız?Hocam DLSS swapper programından test edebilirsiniz ancak ben görsel olarak ve FPS olarak ciddi bir fark göremedim RTX açtığımda. Ayrıca FSR 3 gelirse eğer o zaman FPS bazında artış görebilirsiniz Hyper RX de gelecekmiş sanırım.
Bende 3060 kullanıyorum benimde hoşuma gider böyle bir şey olması. Ama belli olmaz, beklenti karşılanmayabilir veya Nvidia bizi şaşırtabilir.Ray reconstruction'dan bahsediyorum. Işın İzleme performansını iyileştiriyormuş.
Deneyip göreceğiz. 60FPS ise bana yeterBende 3060 kullanıyorum benimde hoşuma gider böyle bir şey olması. Ama belli olmaz, beklenti karşılanmayabilir veya Nvidia bizi şaşırtabilir.
Ama kart belli hocam, bildiğim kadarıyla sağlam bi RT performansı için 3070-80 gerekli.
Belki modlarla vs olur ama 4000 serisinde sırf bu özellik için direkt donanımsal olarak farklar var diye biliyorum. Zaten 3000 serisine attıkları en önemli fark FG.Ray reconstruction'dan bahsediyorum. Işın İzleme performansını iyileştiriyormuş.
Nasıl yani? DLSS Frame Generation için DLSS Swapper mi kullanacağız?
FG ama donanımsal olmayan hali falan mı DLSS Swapper ile FG?Belki modlarla vs olur ama 4000 serisinde sırf bu özellik için direkt donanımsal olarak farklar var diye biliyorum. Zaten 3000 serisine attıkları en önemli fark FG.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.