DLSS 3.5 Ray Reconstruction sizce nasıl olacak?

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar DLSS 3.5 ve Ray Reconstruction yapay zekaları RTX ekran kartları için duyuruldu. Söylenene göre bütün RTX ekran kartlarını kapsayacakmış. Bende RTX 2060 vardı. Benim içinde çok güzel olacak. Merak ettiğim hangi kartlara yüzde kaç oranda etki gösterecek? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan müsait değilim ama artıları ne olacak özetleyebilecek var mı?

Bence RT acilabilen oyunlarda yeterli sistemi olanlar icin cok iyi olacak cunku yansimalari cok etkiliyor. Ayrica 4xxx kartlarda daha efektif olucaktir cunku FG var. Benim dusuncem bu.

Şuan müsait değilim ama artıları ne olacak özetleyebilecek var mı?
Yansimalarin dokulari duzelicek Ve ekstra fps vericek. Ilginc sekilde Goruntu kalitesi DLSS3.5 ile artiyordu ek olarak.

En azından bütün serilere verdiler. Çoğu kişi kullanabilecek bu sayede.

Yani DLSS 3.5 hepsine gelecek oyle mi? E o zaman 3'u neden getirmediler? Bence gelmez ya.

Bu arada bende öyle düşünüyordum ama şimdi aklıma geldi. Doğru mu bilmiyorum. DLSS 3 zaten bütün RTX ekran kartlarında var. Ama bizim frame generation yani kare oluşturma bu şekilde geçtiği için bu DLSS 3'ten farklı bir şey oluyor. Zaten Cyberpunk'ta mesela DLSS'le frame generation ayrı bir şekilde grafik ayarı olarak duruyor.

Teori değil doğru olan bu. DLSS tüm RTX serisi kullanıcılarının kullanabildiği çözünürlük işleme olayının ismi. Ama NVIDIA sağolsun sanki her DLSS sürümünün tek başına özellikleri varmış gibi lanse ettiğinden kafa karıştırıyor.

Frame Generation ayrı bir özellik ve 4000 serisine özel diğerlerine gelmiyor. Bu yeni tanıttıkları RR ise tüm RTX serisine gelecek. DLSS ismi etiket yalnızca.

Çıkınca sağlam bir kurcalama lazım DLSS3.5
Benim merak ettiğim her karta ne kadar etki edeceği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…