DLSS 3 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

CUDA zaten yapılandırılabilir. Sürücü güncellemeleri ve yeni ürünlerle birçok özellik ekran kartına ekleniyor. Hepsi CUDA sisteminden ve Tensor çekirdeklerinden güç alıyor.

4000 serisinin, bir önceki nesillere göre tüketimi ve ömrünün daha fazla olacağını düşünüyorum.
DonanımArşivi'nin yaptığı testlerde prizden 100 Watt daha az güç çekiyor Founders Edition RTX 4090.

CUDA zaten yapılandırılabilir. Sürücü güncellemeleri ve yeni ürünlerle birçok özellik ekran kartına ekleniyor.
CUDA sayısını 5NM üretim süretine düştükleri için 600mm/2'ye sığdırabildiler yoksa 10NM sürecinde 600mm/2'ye 16K CUDA sığdıramazlardı. Sığdırsalardı Die boyutu 1000mm/2 gibi bir şey olurdu o da inanılmaz bir ısıya yol açardı.

Shading units = Cuda cores olarak baz aldım.

Çok güzel özellikleri var. Harika bir araç. Peki bu DLSS 3 AMD ekran kartları ile uyarlanabilir mi @Recep Baltaş hocam?

Saf performans artışları iki kattan daha fazla. Mimari ve üretim teknolojisinin gelişmesine bağlı.

Çok güzel olmuş Quality mod bile 1.5kat FPS arttırıyor ve görüntü kötüleşmiyor 2.0 gibi. AMD yine geriden gelirse RTX, DLSS ve CUDA çekirdeklerinde. %50 falan ucuza alırız AMD kartları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…