DARKNESSss Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 DLSS 4'ü merak ediyorum. God of War: Ragnarok'da test etmek istiyorum ama 3D ayarları kullan yazıyor. NVIDIA denetim masasında öyle bir ayar bulamadım, nereden açılıyor?
DLSS 4'ü merak ediyorum. God of War: Ragnarok'da test etmek istiyorum ama 3D ayarları kullan yazıyor. NVIDIA denetim masasında öyle bir ayar bulamadım, nereden açılıyor?
Kyrothizm Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 5 Şubat 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS DARKNESSss Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 Kyrothizm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video yu izledim ama sorunum bu video da yok yda ben göremedim ben göremediysem ne yapmam gerektiğini yazar mısın? Artı 0 Eksi
Kyrothizm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video yu izledim ama sorunum bu video da yok yda ben göremedim ben göremediysem ne yapmam gerektiğini yazar mısın?