Her şeyi denedim her yolu yaptım ama yok, mod çalışmıyor. Cyberpunk 2077 de denedim olmadı. Spider-Man Remastered ile denedim olmadı. Çözümü bilen var mı?
İşlemler DisableNvidiaSig regedit dosyasını çalıştırdım. dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll ve nvngx.dll dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre attım. 0.80, 0.70, 0.60, 0.50 sürümlerini de denedim ama olmadı.
İşlemler DisableNvidiaSig Regedit dosyasını çalıştırdım. dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll ve nvngx.dll dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre attım. 0.80, 0.70, 0.60, 0.50 sürümlerini de denedim ama olmadı.
Anitivirüsü kontrol ettiniz mi? .dll enjeksiyon metoduyla çalıştığı için AV false posivite verip uçurabilir. Alternatif olarak DLSSTweaks versiyonunu da deneyebilirsiniz.
Anitivirüsü kontrol ettiniz mi? .dll enjeksiyon metoduyla çalıştığı için av false posivite verip uçurabilir. Alternatif olarak dlsstweaks versiyonunu da deneyebilirsiniz.
Anitivirüsü kontrol ettiniz mi? .dll enjeksiyon metoduyla çalıştığı için av false posivite verip uçurabilir. Alternatif olarak dlsstweaks versiyonunu da deneyebilirsiniz.