Çözüldü DLSS Frame Generation nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege20

Decipat
Daha fazla  
Ayarlardan Frame Generation'ı açtım Windows'tan fakat Cyberpunk'ta fg ayarı yok. NVIDIA App'den bakıyorum FSR: Frame Generation var sadece. Super resulition diye bir ayar vardı o mu yoksa fg?

Ekran kartın nedir? NVIDIA yalnızca 40 serisi ekran kartlarında frame genereation özelliği sağlıyor ekran kartın 30 veya 20 serisiyse DLSS3 to FSR modu ile açabilirsin.

Oyunun arayüzünde grafik ayarlarında Frame Generation yazması gerekiyor onu aktif et.
Hızlı ön ayarda da yok, ışın izlemede de.

Hızlı ön ayarda da yok, ışın izlemede de.
Bugün Epic'de indirimler başlarsa Spider-man'de de FG varmış sanırım Spider-man alıp deneyeceğim açılıyor mu diye?

Oyunu sırf denemek için almanı tavsiye etmem. Ayar zaten Cyberpunk'ta da bulunuyor kendim oynadığımdan biliyorum. Grafik ayarlarının olduğu sekmenin fotoğrafını atabilir misin?

Oyunu sırf denemek için almanı tavsiye etmem. Ayar zaten Cyberpunk'ta da bulunuyor kendim oynadığımdan biliyorum. Grafik ayarlarının olduğu sekmenin fotoğrafını atabilir misin?
Altta zaten ışın izleme var ama isterseniz aşağıları da atabilirim. Görünüyor mu görsel?

O zaman Windows ayarlardan donanım hızlandırmayı açın. "Hardware" yazan kısım sizde Türkçe Donanım diye başlar. Onu açın.

1733937641930.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı