Çözüldü DLSS Kare Oluşturma seçeneği hiçbir işe yaramadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Plexuss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Donanım Arşivi'nin en son gönderdiği "kandırılıyoruz" videosunu izledim. Modları indirdim dediklerini uyguladım ve Cyberpunk 2077'e girdim. DLSS kare oluşturma seçeneği açılmıştı. Açıldı ancak açtığımda normal DLSS'ten hiçbir FPS farkı yok, FSR'a aldığımda da bir şey değişmedi aynı şekilde. Neyi yanlış yapmış olabilirim? RTX 3060 kullanıyorum.

Çözüm
Kanka yaptığım işlemleri bak tek tek göndereyim yanlışım varsa söyle. Disablesignaturechecking regini açıyorum. Daha sonrasında işaretlemiş olduğum 2 dosyayı Cyberpunk'ın ana dizinine atıyorum. Sadece böyle yapıp oyunu açtığımda DLSS kare oluşturma seçeneği açılmıyor. Donanım Arşivi'nin videosunda belirttiği gibi 2. resimde de olan FSR2.1 mod dosyalarını da Cyberpunk'ın içine atıyorum. Böyle olunca DLSS kare oluşturma seçeneği açılıyor ancak açınca herhangi bir FPS değişikliliği olmuyor. Yanlış yaptığım bir adım var mı?Eki Görüntüle 2073134Eki Görüntüle 2073135

Burada sadece frame generation modunu kurarak deneyin. FSR modunu kurarsanız frame generation açılmayacaktır. Ana dosya yani nvngx değiştiği için çalışmayacaktır. Birbirleri ile çakışıyorlar. Ek olarak Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU seçeneğini aktif edip bilgisayarı yeniden başlattığınızdan emin olun.
Arkadaşlar selam, Donanım Arşivi'nin en son gönderdiği "kandırılıyoruz" videosunu izledim. Modları indirdim dediklerini uyguladım ve Cyberpunk 2077'e girdim. DLSS kare oluşturma seçeneği açılmıştı. Açıldı ancak açtığımda normal DLSS'ten hiçbir FPS farkı yok, FSR'a aldığımda da bir şey değişmedi aynı şekilde. Neyi yanlış yapmış olabilirim? RTX 3060 kullanıyorum.

Henüz beta sürümünde olan bir yazılım sorunları olabilir ben 3090 ile yaklaşık %100'lük FPS artışları alıyorum helal olsun yapan modder dostumuza ayrıca signature checking kapattınız değil mi?

Releases · Nukem9/dlssg-to-fsr3 buradan indir dosyayı, RAR'ı masaüstüne çıkart ve disablenvidiasignature. Reg dosyasını aç, daha sonra oyunun dosya dizinine girip bin\x64 klasörüne gel. DLL dosyalarını at, oyuna gir ayarı aç bitti.

Henüz beta sürümünde olan bir yazılım sorunları olabilir ben 3090 ile yaklaşık %100'lük FPS artışları alıyorum helal olsun yapan modder dostumuza ayrıca signature checking kapattınız değil mi?

Signature checking kapatılmasa ayarı açamaz.

Artı -1 Eksi

Benim anlamadığım modsuz olarak Cyberpunk 2077 3060 için DLSS desteği sunmuyor mu zaten? Modsuz olarak denediğinde bile mi FPS artışı göremedin?

Benim anlamadığım modsuz olarak Cyberpunk 2077 3060 için DLSS desteği sunmuyor mu zaten? Modsuz olarak denediğinde bile mi FPS artışı göremedin?

"Açıldı ancak açtığımda normal DLSS'ten hiçbir FPS farkı yok" görmüş fakat DLSS FG açıkken ondan fark görememiş, doğru okuyun.

Releases · Nukem9/dlssg-to-fsr3 buradan indir dosyayı, RAR'ı masaüstüne çıkart ve disablenvidiasignature. Reg dosyasını aç, daha sonra oyunun dosya dizinine girip bin\x64 klasörüne gel. DLL dosyalarını at, oyuna gir ayarı aç bitti.

Signature checking kapatılmasa ayarı açamaz.
Kanka dediklerini yapmıştım zaten daha öncesinde de, dosyaları temizleyip tekrardan aynısını yaptım sonuç değişmedi. Signature checking dediğiniz şey ile ilgili olabilir çünkü ne olduğunu bilmiyorum ve herhangi bir şey kapatmadım.

Kanka dediklerini yapmıştım zaten daha öncesinde de, dosyaları temizleyip tekrardan aynısını yaptım sonuç değişmedi. Signature checking dediğiniz şey ile ilgili olabilir çünkü ne olduğunu bilmiyorum ve herhangi bir şey kapatmadım.

Korsan oyunların desteklenmediğine dair bir yazı belirtmiş mod yapımcısı oyun crackli mi ayrıca bazı fixler verilmiş post linkini bırakıyorum siteye gir biraz aşağıda belirtmişler fixleri.

Korsan oyunların desteklenmediğine dair bir yazı belirtmiş mod yapımcısı oyun crackli mi ayrıca bazı fixler verilmiş post linkini bırakıyorum siteye gir biraz aşağıda belirtmişler fixleri.

Yok kanka korsan değil. Korsana tamamen karşıyım, Alan Wake 2'yi oynamak için deliriyorum resmen ama şu an param yok ve indirmeyeceğim olunca oynarım. Nexusmods'a da aynı şeyi yorum olarak yazdım, bakalım.

Kanka bu signature checking ne oluyor tam olarak? Herhangi bir şey kapatmadım çünkü işlem öncesinde.

Son düzenleme:
Yok kanka korsan değil. Korsana tamamen karşıyım, Alan Wake 2'yi oynamak için deliriyorum resmen ama şu an param yok ve indirmeyeceğim olunca oynarım. Nexus Mods'a da aynı şeyi yorum olarak yazdım, bakalım.

Kanka bu signature checking ne oluyor tam olarak? Herhangi bir şey kapatmadım çünkü işlem öncesinde.

Mod yapımcılarının 3 üncü parti kendi yaptıkları nvngx.dll'sini NVIDIA ekran kartına yedirmek için signature checking ayarını kapatırlar bu kapatılmazsa NVIDIA bu bana ait değil diyor ve istenilen ayarı veya özelliği size açtırmıyor. Burdada sizin oradaki reg dosyasını açıp signature checking özelliğini kapatmanız gerek.

Mod yapımcılarının 3 üncü parti kendi yaptıkları nvngx.dll'sini NVIDIA ekran kartına yedirmek için signature checking ayarını kapatırlar bu kapatılmazsa NVIDIA bu bana ait değil diyor ve istenilen ayarı veya özelliği size açtırmıyor. Burdada sizin oradaki reg dosyasını açıp signature checking özelliğini kapatmanız gerek.
Ha anladım, reg dosyasını evet açtım ancak yapılan işlemin signature checking adıyla geçtiğini bilmiyordum. Yapacak bir şey kalmadı, olmuyor nedense :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı