DLSS ve Frame Generation açılınca grafik kalitesi bozuluyor mu?

DLSS performans modunda kullanır iseniz evet görüntü pikselleşmeye başlar. 4000 serisi bir ekran kartı kullanıyor iseniz bu pikseller 3000 serisi kadar fazla olmuyor.

CP2077 de deneyimlerime göre evet DLSS FSR olsun saçma sapan şeyler oluyordu.(araba tekerleğinde hayvan gibi ghosting oluyordu o yüzden oyunu pt de oynayamadım)
RDR2 de bariz karıncalanma oluyordu her ikisinde DLSS ve FSR olsun.
Bence FPS düşük değilse açılmaması lazım.

God of War da DLSS açınca oyun kafayı yiyor. Açmadan 50 FPS açınca 90 100 FPS alıyorum ama öyle bir durum var. Kalite farkı hissetmedim hiç. Tek sıkıntı ESC yapıp oyuna devam ettiğimde 3 FPS'e düşüyor :)

DLSS performans modunda kullanır iseniz evet görüntü pikselleşmeye başlar. 4000 serisi bir ekran kartı kullanıyor iseniz bu pikseller 3000 serisi kadar fazla olmuyor.
CP2077 de deneyimlerime göre evet DLSS FSR olsun saçma sapan şeyler oluyordu.(araba tekerleğinde hayvan gibi ghosting oluyordu o yüzden oyunu pt de oynayamadım)
RDR2 de bariz karıncalanma oluyordu her ikisinde DLSS ve FSR olsun.
Bence FPS düşük değilse açılmaması lazım.
O halde dlss açmayacağım. Peki FG'de durumlar nasıl ? O da görüntüyü mahvediyor mu ?

O halde DLSS açmayacağım. Peki FG'de durumlar nasıl? O da görüntüyü mahvediyor mu?

DLSS olan pikselleri düzenlerken Frame Generation mevcut pikselleri düzenlemiyor, yeni pikseller üretiyor. Çoğunlukla kalitede pek bir bozulmaya sebep olmaz Frame Generation.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı