DLSS ve Frame Generation mod Online oyunlarda açılır mı?

OzelHaber

Hectopat
Online oyunlarda mod dosyalarını hile olarak mı algılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Online oyunlarda açılmamasını öneriyor bu modu yapanlar diye biliyorum. Banlanma riski olabilir her oyunda olmasa da. Açmasanız daha iyi olur.

Kasmıyorsa gerek yok zaten kanka boşu boşuna görüntü kaliteni çöp etme, benim arkadaşım Fortnite'de kullandı ama ban yemedi. Yine de senin başına gelmeyeceğinin garantisi yok easy-cheat'ler hile olarak algılayabilir. Kendi düşüncem ban yemessin öyle kolay kolay.

Destekli oyunlarda MS düşüyor ve FPS artıyor. Kesinlikle açman daha iyi olacaktır.
Online oyunlarda açılmamasını öneriyor bu modu yapanlar diye biliyorum. Banlanma riski olabilir her oyunda olmasa da. Açmasanız daha iyi olur.
Sağ olun riske atmayayım en iyisi,

Neyin riski? Adamlar menüye koymuşsa destek veriyor işte. Ban falan yemezsin saçma sapan millet laf uydurmuş. R6S'de RTX 3080 ile denedim iki katı FPS verip ve yarı yarıya MS düşüyor.
Mod dıyor hocam. Menude olan sey zaten acılır ancak Frame Gen aktıf etme modları var onlardan bahsedıyor arkadas. Buda onlıne oyunlarda rısklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…