Hayalbaz7 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 144 7 Mayıs 2022 #1 İyi günler, önceden LG telefondan laptopa aldığım resimleri ve videoları açamıyorum. Artık LG telefonum olmadığı laptoptan açmak durumundayım. JPG.DM ya da MP4.DM şeklinde uzantıları. Bu konuda bilgisi olan var mı?? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
İyi günler, önceden LG telefondan laptopa aldığım resimleri ve videoları açamıyorum. Artık LG telefonum olmadığı laptoptan açmak durumundayım. JPG.DM ya da MP4.DM şeklinde uzantıları. Bu konuda bilgisi olan var mı??
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. driversol.com Keşke konu açmadan önce biraz araştırsanız.
.DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. driversol.com Keşke konu açmadan önce biraz araştırsanız.
Hayalbaz7 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 144 7 Mayıs 2022 #3 Lodex dedi: .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. driversol.com Keşke konu açmadan önce biraz araştırsanız. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim , tekrar deneyeyim. Lodex dedi: .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. driversol.com Keşke konu açmadan önce biraz araştırsanız. Genişletmek için tıkla... Maalesef yapamadım. Mümkünse yardımcı olur musunuz? Uygulamayı indirip taratıyorum sonrası açıklamada da yazmıyor. Son düzenleme: 7 Mayıs 2022
Lodex dedi: .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. driversol.com Keşke konu açmadan önce biraz araştırsanız. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim , tekrar deneyeyim. Lodex dedi: .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. .DM dosyasını nasıl açarım? .DM uzantısı hakkında bilgiler. driversol.com Keşke konu açmadan önce biraz araştırsanız. Genişletmek için tıkla... Maalesef yapamadım. Mümkünse yardımcı olur musunuz? Uygulamayı indirip taratıyorum sonrası açıklamada da yazmıyor.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 Hayalbaz7 dedi: Bunu denemiştim , tekrar deneyeyim. Maalesef yapamadım. Mümkünse yardımcı olur musunuz? Uygulamayı indirip taratıyorum sonrası açıklamada da yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Öğeleri onar seçeneği karşınıza çıkmıyor mu?
Hayalbaz7 dedi: Bunu denemiştim , tekrar deneyeyim. Maalesef yapamadım. Mümkünse yardımcı olur musunuz? Uygulamayı indirip taratıyorum sonrası açıklamada da yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Öğeleri onar seçeneği karşınıza çıkmıyor mu?
Hayalbaz7 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 144 7 Mayıs 2022 #5 Evet oradan siteye yönlendiriyor ve ücret kısmı çıkıyor. Ücretsiz şekilde bulamaz mıyım?