DM VS TDM Valorant

Rowena3535

Centipat
Daha fazla  
DM yerine TDM girmek benim daha çok hoşuma gidiyor. Arkadaşlarımla girmek ve herkesin karşı karşıya oynaması güzel oluyor. Pusma çok olmuyor. Günde 3 DM 7 TDM atıyorum. Ama aklıma takılan olay TDM girmek bizi geliştirir mi? Onun yerine DM'yi fazla mı atmalıyım? Yüksek ranktaki insanlardan bir cevap bekliyorum. Güncel rankım Gold 1. hellian TV'nin antrenmanını yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İmmortal eloda oynuyorum bana normal DM daha iyi geliyor takımlı hoşuma gitmiyor gelişim olarak çok fark olacağını düşünmüyorum ancak bence normal DM daha yararlıdır aimin yanında oyun bilgisini de geliştirirsen daha yüksek ranklara çıkarsın.

TDM'de haritalar dereceli haritalarından farklı olduğu için sizi geliştirmez, tamamen gereksiz bir oyun modudur, bunun yerine normal DM'yi 6v6 yapabilirlerdi.

sağol reis cevabın için

TDM'de haritalar dereceli haritalarından farklı olduğu için sizi geliştirmez, tamamen gereksiz bir oyun modudur, bunun yerine normal DM'yi 6v6 yapabilirlerdi.
eğlenerek yaptığım tek şeyde geliştirmiyor mu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…