Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 19 Mart 2022 #11 XPLSG dedi: Yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi kontrol ettim daha ucuza alıyor hocam ve bütün hepsi satılmıyor. @XPLSG bu arada API key oluşturmamışım hiç. Dosya Ekleri Adsız.png 21,7 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleme: 19 Mart 2022
XPLSG dedi: Yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi kontrol ettim daha ucuza alıyor hocam ve bütün hepsi satılmıyor. @XPLSG bu arada API key oluşturmamışım hiç.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.352 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Mart 2022 #12 Matany dedi: Bu arada API key oluşturmamışım hiç. Genişletmek için tıkla... Evet ve sorun nedir? Bende oluşturmadım.
Matany dedi: Bu arada API key oluşturmamışım hiç. Genişletmek için tıkla... Evet ve sorun nedir? Bende oluşturmadım.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 19 Mart 2022 #13 XPLSG dedi: Evet ve sorun nedir? Bende oluşturmadım. Genişletmek için tıkla... Bununla takasları falan yönetiyor diyorlardı.
XPLSG dedi: Evet ve sorun nedir? Bende oluşturmadım. Genişletmek için tıkla... Bununla takasları falan yönetiyor diyorlardı.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 20 Mart 2022 #14 DMarket güvenilirdir.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 20 Mart 2022 #15 KenshiPochita dedi: Dmarket güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler başta biraz karışık geldi site fakat itemlerimi sattım ve sorun çıkmadı umarım alırken de çıkmaz.
KenshiPochita dedi: Dmarket güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler başta biraz karışık geldi site fakat itemlerimi sattım ve sorun çıkmadı umarım alırken de çıkmaz.
bruhboyyzu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #16 Matany dedi: Teşekkürler başta biraz karışık geldi site fakat itemlerimi sattım ve sorun çıkmadı umarım alırken de çıkmaz. Genişletmek için tıkla... sorun oldumu alırken?
Matany dedi: Teşekkürler başta biraz karışık geldi site fakat itemlerimi sattım ve sorun çıkmadı umarım alırken de çıkmaz. Genişletmek için tıkla... sorun oldumu alırken?
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 31 Mayıs 2022 #17 bruhboyyzu dedi: Sorun oldu mu alırken? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı itemi zaten sitenin Steam hesabı gönderdiği için sorun olmadı anladığım kadarıyla satıcıdan itemi dmarket alıyor hesabına 1 hafta sonrada sen çekiyorsun diye biliyorum.
bruhboyyzu dedi: Sorun oldu mu alırken? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı itemi zaten sitenin Steam hesabı gönderdiği için sorun olmadı anladığım kadarıyla satıcıdan itemi dmarket alıyor hesabına 1 hafta sonrada sen çekiyorsun diye biliyorum.