PaxTeel Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 DMarket'ten CS:GO envanterimdeki stickeri satmak istiyorum daha önceden satan var mı ve süreç nasıl işliyor? Yardımcı olutsanız çok mutlu olurum.
DMarket'ten CS:GO envanterimdeki stickeri satmak istiyorum daha önceden satan var mı ve süreç nasıl işliyor? Yardımcı olutsanız çok mutlu olurum.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 PaxTeel dedi: DMarket'ten CS:GO envanterimdeki stickeri satmak istiyorum daha önceden satan var mı ve süreç nasıl işliyor? Yardımcı olutsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama bende kasa var da d-markete satsam papara üzerinden parayı alabilir miyim
PaxTeel dedi: DMarket'ten CS:GO envanterimdeki stickeri satmak istiyorum daha önceden satan var mı ve süreç nasıl işliyor? Yardımcı olutsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama bende kasa var da d-markete satsam papara üzerinden parayı alabilir miyim
Alper Özgür Şahin Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 erdmee dedi: Hocam hortlatıyorum ama bende kasa var da d-markete satsam papara üzerinden parayı alabilir miyim Genişletmek için tıkla... Hocam ben de seni hortlattım. İşlemi gerçekleştirdiniz mi süreç nasil işledi?
erdmee dedi: Hocam hortlatıyorum ama bende kasa var da d-markete satsam papara üzerinden parayı alabilir miyim Genişletmek için tıkla... Hocam ben de seni hortlattım. İşlemi gerçekleştirdiniz mi süreç nasil işledi?
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 Alper Özgür Şahin dedi: Hocam ben de seni hortlattım. İşlemi gerçekleştirdiniz mi süreç nasil işledi? Genişletmek için tıkla... yok dostum steamda sattım parayla da oyun aldım.
Alper Özgür Şahin dedi: Hocam ben de seni hortlattım. İşlemi gerçekleştirdiniz mi süreç nasil işledi? Genişletmek için tıkla... yok dostum steamda sattım parayla da oyun aldım.