Çözüldü DMC 3'te ters analoglar nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nlyx

Centipat
Daha fazla  
DMC 3'te Xbox kolunu bağladığım zaman sağ analog yürüme sol analog ekranı döndürmeye yarıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oynanmıyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kütüphaneye Steam dışı oyun ekle diyip oyunun .exe'sini ekleyip kontrolcü ayarlarından Steam Input zorla diyip Steam'in Denetleyici Yapılandırma'sından da ayarlayabilirsiniz olmazsa.

Halledebildiniz mi? @Nlyx
X360Ce kullanarak tuşları atayabilirsiniz istediğiniz gibi. İndirdiğinizde dosyaları oyun klasörüne atın, exe dosyasını çalıştırın, ayarları yapın kaydedin arkada açık kalsın.

DMC 3'te Xbox kolunu bağladığım zaman sağ analog yürüme sol analog ekranı döndürmeye yarıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oynanmıyor çünkü.
Program kullanmadan düzeltilmiyor sanırım. Bende de aynı sorun oldu configleri falan düzenledim yine geçmedi.

X360CE kullanarak tuşları atayabilirsiniz istediğiniz gibi. İndirdiğinizde dosyaları oyun klasörüne atın, EXE dosyasını çalıştırın, ayarları yapın kaydedin arkada açık kalsın.

Ben X360CE ile denedim yine aynıydı durum, bir daha deneyeceğim.

Kütüphaneye Steam dışı oyun ekle diyip oyunun .exe'sini ekleyip kontrolcü ayarlarından Steam Input zorla diyip Steam'in Denetleyici Yapılandırma'sından da ayarlayabilirsiniz olmazsa.

Halledebildiniz mi? @Nlyx

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…