DMC 5 vs Monster Hunter World

Katılım
19 Kasım 2016
Mesajlar
3.920
Makaleler
3
Çözümler
46
Yer
Jerusalem
God of War tarzı bir oyun arıyordum PC'de ve bu iki oyun arasında kaldım. İkisi arasında hikayesi saran, vuruş hissi iyi olan ve daha kapsamlı hangisi sizce? DMC 5 steamden pek övülmemiş ve ama MH: World'deki incelemelerde 300 saatden aşağı oynanış süresi görmek çok zor.
İstediğim böyle geniş haritası olan etrafı büyük kılıçlarla kesip biçmek. Farklı oyun tavsiyeniz varsa onu da söyleyebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç olmuş belki almışsındır ama yazayım. Monster Hunter World tamamen boss figtlardan oluşuyor diyebiliriz ve oynanış süresi yeni gelen eklentiyle nerdeyse sınırsız. Ben DMC 5 i öneririm çünkü karakterleri çok karizmatik ve aksiyonu daha hızlı😎. MHW'de daha çok ejderha gibimsi şeyleri kesiyoruz. Eğer h&s istersen DMC5 al. Ama çok uzun bir oynanış süresi istersen MHW al.
DMC5 de açık dünya nerdeyse yok. MHW yi arkadaşın pc den 1 el oynadığım için çok bilemem ama bölge bölge ayrılmış bir dizaynı var sanırsam. Gene bi araştır, iyi eğlenceler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı