DmC: Devil May Cry kolay mı?

RPCS3 PS3 emülatörü ve oyunu da oradan buradan korsan indirip oynayabilirsin ama oyunun 30-40 FPS çalışma olasılığı da var.

NG+ oynayacaklar ya da usta oyuncular için o zorluk.

DMC Devil May Cry'da o bile kolaydı valla, o oyunda usta oyuncular için değil de bir "çılgınlık" yapmaya karar verenler için sanırım

DMC Devil May Cry'da o bile kolaydı valla, o oyunda usta oyuncular için değil de bir "çılgınlık" yapmaya karar verenler için sanırım

Zorluğunu seçebildiğimiz her oyun aslında kolaydır. Dark Souls'ta bile böyle bir özellikle olsa ne kadar kolay olduğunu görebilirdik. Hatta kayıt sisteminden dolayı da biraz zor geliyor bu serinin oyunları. İstediğimiz yerden kayıt alabilsek çok basit oyunlar aslında.

NG+ oynayacaklar ya da usta oyuncular için o zorluk.
En azından bunda değil. Orijinal DMC oyunlarında Dante Must Die fena bir şey. Hasar zaten en kıytırık düşmanlar bile canın %70'ini bile götürebiliyor.

En azından bunda değil. Orijinal DMC oyunlarında Dante Must Die fena bir şey. Hasar zaten en kıytırık düşmanlar bile canın %70'ini bile götürebiliyor.

Tekrar oynanılabilirliğini arttırmak ve her tür oyuncu kesimine hitap edebilmek için yapılmış bir zorluk. Ben şahsen bu tür zorluklarda oyunu oynamayı tercih etmem hiçbir zaman.

Tekrar oynanılabilirliğini arttırmak ve her tür oyuncu kesimine hitap edebilmek için yapılmış bir zorluk. Ben şahsen bu tür zorluklarda oyunu oynamayı tercih etmem hiçbir zaman.
Bosslarda o zorluk kabul edilebilir bence. Ben MGR'de normalde very hard veya revengeance zorluğunda oynamam ama bosslarda o zorluk daha iyi oluyor.

Bosslarda o zorluk kabul edilebilir bence. Ben Mgr'de normalde Very hard veya revengeance zorluğunda oynamam ama bosslarda o zorluk daha iyi oluyor.

Aynen zaten bu tür oyunlarda genelde sıkıcı olan kısım bossa giden yollarda oluyor. Ufak tefek moblarda oyalanmak ve ölmek sinir bozucu olabiliyor ama adı üstünde boss olunca zorlanmayı beklemek normal. Sıradan bir mob gibi öldürerek geçilen bosslarında bir anlamı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…