DMC N12X sistem nasıldır?

batitalh

Centipat
Daha fazla  
Ailem hediye olarak bunu aldi, durumu buna yettiler. Sistem çok mu kötü? 1 ay kullandım çoğu oyunda performansı iyiydi sadece Valorant'ta drop sorunu yaşıyorum. Sistemde ne gibi değişiklikler yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçmiş olsun hocam, fena kazık yemişsiniz. Sistem çok kötü evet, FPS drop oluyorsa bile şükredin. Oyunu bile açması mucize.

Geçmiş olsun hocam, fena kazık yemişsiniz. Sistem çok kötü evet, FPS drop oluyorsa bile şükredin. Oyunu bile açması mucize.
Aslında begendim sistemi iyi oynatıyor çoğu oyunu valorantda 180 fpsleri görüyorum ama ara ara drop giriyor neden böyle dedin ki

Aslında begendim sistemi iyi oynatıyor çoğu oyunu valorantda 180 fpsleri görüyorum ama ara ara drop giriyor neden böyle dedin ki
10 yıllık ekran kartı ve 12 yıllık işlemci barındırıyor. Parçaların da sıfır olması imkansız, ikinci el parçalar mevcut üründe.

Eski nesil parçalar kullanılıyor bu sistemlerde o yuzden performansi dusuk oluyor ve eski nesil oldugu icin pek bir yukseltme yapamazsin.

10 yıllık ekran kartı ve 12 yıllık işlemci barındırıyor. Parçaların da sıfır olması imkansız, ikinci el parçalar mevcut üründe.

İmkansız diye bir durum yok, almadan incelemeden 2. el damgası yapıstırmak da acımasızlıktan baska bir şey degil. Bilgin, deneyimin varsa 2. el olduguna dair buyur soyle bilgilendir bizi.

İmkansız diye bir durum yok, almadan incelemeden 2. el damgası yapıstırmak da acımasızlıktan baska bir şey degil. Bilgin, deneyimin varsa 2. el olduguna dair buyur soyle bilgilendir bizi.

12 yıllık parçanın sıfır kapalı kutu versiyonu sence bulunur mu hocam en basitinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…