Ailem hediye olarak bunu aldi, durumu buna yettiler. Sistem çok mu kötü? 1 ay kullandım çoğu oyunda performansı iyiydi sadece Valorant'ta drop sorunu yaşıyorum. Sistemde ne gibi değişiklikler yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
10 yıllık ekran kartı ve 12 yıllık işlemci barındırıyor. Parçaların da sıfır olması imkansız, ikinci el parçalar mevcEki Görüntüle 2161260
Satıcıyla olan konuşmam12 yıllık parçanın sıfır kapalı kutu versiyonu sence bulunur mu hocam en basitinden?
12 yıllık parçanın sıfır kapalı kutu versiyonu sence bulunur mu hocam en basitinden?
67 70 civarlarında şuan2. el ekran kartı alabilirsin RX570-1650 gibi. SSD, PSU imkanın varsa onları da degistirebilirsin. Ailenin yaptıgı incelik cok hos bu arada, ileride degistirirsin atla deve degil![]()
Bu kasayı kurtarabilir miyiz beyler 10 15 kya67 70 civarlarında şuan
67 70 civarlarında şu an.
Bu kasayı kurtarabilir miyiz 10 15 kya.
Şu anlık yok :/ ama götürüyor beni umarim 1 sene götürürO kadar bütçen varsa sat komple tertemiz sistem toplarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.