DNS adresi bulunamadı sorunu

Drois

Megapat
Daha fazla  
DNS adresini degistirdigim halde sitelere giremiyorum, cogu sitede boyle hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bu sorun ile ilgili hep aynı konu mevcut arkadaşım. Her yerde ''ipconfig/renew'' ve benzeri şeyler dolaşıyor fakat hiç bir işe yaradığı yok. Sorun defalarca kez başıma geldi. Modem ile kullandığın cihazda olan DNS arasında problem bence. Öncelikle başka cihazlarda aynı problem var mı kontrol et. Modemi kapat ve aç. Bende bu sorun bir cihazda DNS olmasına rağmen hepsinde aynı şekilde oluyor ve modemi sıfırlayınca düzeliyor.

Başka cihazlardan da denediğim halde girmiyor. Modemi resledim sorun hala devam ediyor

DNS adresini degistirdigim halde sitelere giremiyorum, cogu sitede boyle hata veriyor.

Eki Görüntüle 270223
Aynı sorun bende de var, başka internetlerde ve başka cihazlarda denememe rağmen girilmiyor bazı sitelere, Türkiye çaplı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    120,1 KB · Görüntüleme: 229
Bu sorun başladığından bu yana bu Technopat'a girerken de acayip bir yavaşlama oluştu. Çok can sıkıcı bir hale geldi.

Denetim masasından bağlı olduğunuz ağa girip özellikler deyip çıkan listeden İnternet Protokolü Sürüm 4 e girin ve DNS sunucu adresini otomatik olarak al seçeneğini seçin ve çıkarken ayarları doğrula kutucuğunu işaretleyin. Sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısısa.PNG
    30,2 KB · Görüntüleme: 192
her yere giriş yapamadığım için google dns kullanıyorum başka internete bağlandığımda bu siteye giriyorum. Kendi internetimde ise giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…