DNS aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamamak

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Kullandığım DNS serveri aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden her yere giriş yapabiliyorum.

Normal DNS'den mi bahsediyorsunuz? DPI'dan mı? DNS tek başına Discord'a erişim sağlamaz.
Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.

Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.
GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam.

GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam.
Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu.

Normal DNS'den bahsediyorum. Netspeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.

Hocam bazı DNS'leri tam olarak hepsini engelleyemiyorlar. Bazılarını erişime kapatmaları zaman bile alıyor. O yüzden sizde DNS ile erişim sağlayabiliyordunuz. Şu an DPI'sız erişmek zor VPN harici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…