MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Kullandığım DNS serveri aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden her yere giriş yapabiliyorum.
Kullandığım DNS serveri aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden her yere giriş yapabiliyorum.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.707 Çözümler 29 Yer İstanbul 2 Haziran 2025 #2 MRainb0w dedi: Kullandığım DNS serveri aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden her yere giriş yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Normal DNS'den mi bahsediyorsunuz? DPI'dan mı? DNS tek başına Discord'a erişim sağlamaz.
MRainb0w dedi: Kullandığım DNS serveri aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden her yere giriş yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Normal DNS'den mi bahsediyorsunuz? DPI'dan mı? DNS tek başına Discord'a erişim sağlamaz.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 Arda Keçeci dedi: Normal DNS'den mi bahsediyorsunuz? DPI'dan mı? DNS tek başına Discord'a erişim sağlamaz. Genişletmek için tıkla... Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.
Arda Keçeci dedi: Normal DNS'den mi bahsediyorsunuz? DPI'dan mı? DNS tek başına Discord'a erişim sağlamaz. Genişletmek için tıkla... Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.
F4nsly Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #4 MRainb0w dedi: Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam.
MRainb0w dedi: Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #5 F4nsly dedi: GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu.
F4nsly dedi: GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu.
F4nsly Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #6 MRainb0w dedi: Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam durum böyle.
MRainb0w dedi: Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam durum böyle.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.707 Çözümler 29 Yer İstanbul 2 Haziran 2025 #7 MRainb0w dedi: Normal DNS'den bahsediyorum. Netspeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı DNS'leri tam olarak hepsini engelleyemiyorlar. Bazılarını erişime kapatmaları zaman bile alıyor. O yüzden sizde DNS ile erişim sağlayabiliyordunuz. Şu an DPI'sız erişmek zor VPN harici.
MRainb0w dedi: Normal DNS'den bahsediyorum. Netspeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı DNS'leri tam olarak hepsini engelleyemiyorlar. Bazılarını erişime kapatmaları zaman bile alıyor. O yüzden sizde DNS ile erişim sağlayabiliyordunuz. Şu an DPI'sız erişmek zor VPN harici.