W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #21 wraxos woo dedi: AdGuard şart değil cloudfire veya ücretli DNS'ler var onlara da bakabilirsiniz. Ama ücretsiz ve güvenlik olarak en iyisi AdGuard. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim 2 internet var 5g ve normal hangisine yapiyim
wraxos woo dedi: AdGuard şart değil cloudfire veya ücretli DNS'ler var onlara da bakabilirsiniz. Ama ücretsiz ve güvenlik olarak en iyisi AdGuard. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim 2 internet var 5g ve normal hangisine yapiyim
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.049 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #22 warkesier34 dedi: Hocam bizim 2 internet var 5G ve normal hangisine yapayım. Genişletmek için tıkla... İkisinde yapabilirsiniz. Arkadaşın linkini attığı konuda anlatıyor bilgisayar için.
warkesier34 dedi: Hocam bizim 2 internet var 5G ve normal hangisine yapayım. Genişletmek için tıkla... İkisinde yapabilirsiniz. Arkadaşın linkini attığı konuda anlatıyor bilgisayar için.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #23 wraxos woo dedi: İkisinde yapabilirsiniz. Arkadaşın linkini attığı konuda anlatıyor bilgisayar için. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptim torr browserin hızını 100 katladı böyle bi teknoloji olduğunu yeni öğrendim size teşekkürlerimi sunuyorum
wraxos woo dedi: İkisinde yapabilirsiniz. Arkadaşın linkini attığı konuda anlatıyor bilgisayar için. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptim torr browserin hızını 100 katladı böyle bi teknoloji olduğunu yeni öğrendim size teşekkürlerimi sunuyorum
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.049 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #24 warkesier34 dedi: Hocam yaptim torr browserin hızını 100 katladı böyle bir teknoloji olduğunu yeni öğrendim size teşekkürlerimi sunuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam meraktan soruyorum Tor Browser neden kullanıyorsunuz?
warkesier34 dedi: Hocam yaptim torr browserin hızını 100 katladı böyle bir teknoloji olduğunu yeni öğrendim size teşekkürlerimi sunuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam meraktan soruyorum Tor Browser neden kullanıyorsunuz?
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #25 wraxos woo dedi: Hocam meraktan soruyorum Tor Browser neden kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz vpn onda var brave üzerinden sizin ayari yapınca normal brave kullanmaya devam ediyorum
wraxos woo dedi: Hocam meraktan soruyorum Tor Browser neden kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz vpn onda var brave üzerinden sizin ayari yapınca normal brave kullanmaya devam ediyorum
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.049 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #26 warkesier34 dedi: Hocam ücretsiz VPN onda var Brave üzerinden sizin ayari yapınca normal Brave kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. VPN olarak Proton kullanın ücretiz güvenli kayıt filan tutmuyor. Bilgileriniz çalınmasın.
warkesier34 dedi: Hocam ücretsiz VPN onda var Brave üzerinden sizin ayari yapınca normal Brave kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. VPN olarak Proton kullanın ücretiz güvenli kayıt filan tutmuyor. Bilgileriniz çalınmasın.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #27 wraxos woo dedi: Anladım. VPN olarak Proton kullanın ücretiz güvenli kayıt filan tutmuyor. Bilgileriniz çalınmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam bi sikinti var girmiyo şuan normale dondu nerde hata yaptım bilmiyorum wraxos woo dedi: Anladım. VPN olarak Proton kullanın ücretiz güvenli kayıt filan tutmuyor. Bilgileriniz çalınmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam neden böyle oldu Son düzenleme: 26 Nisan 2025
wraxos woo dedi: Anladım. VPN olarak Proton kullanın ücretiz güvenli kayıt filan tutmuyor. Bilgileriniz çalınmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam bi sikinti var girmiyo şuan normale dondu nerde hata yaptım bilmiyorum wraxos woo dedi: Anladım. VPN olarak Proton kullanın ücretiz güvenli kayıt filan tutmuyor. Bilgileriniz çalınmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam neden böyle oldu
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.049 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #28 warkesier34 dedi: Hocam bir sıkıntı var girmiyor şu an normale dondu nerede hata yaptım bilmiyorum. Hocam neden böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
warkesier34 dedi: Hocam bir sıkıntı var girmiyor şu an normale dondu nerede hata yaptım bilmiyorum. Hocam neden böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #29 wraxos woo dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı diyo yani siteye giriş yapamiyorum
wraxos woo dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı diyo yani siteye giriş yapamiyorum
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.049 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #30 warkesier34 dedi: Hocam bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı diyor yani siteye giriş yapamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi site?
warkesier34 dedi: Hocam bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı diyor yani siteye giriş yapamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi site?