Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 DNS ayarı yapınca internette erişim kesiliyor. DNS ayarını 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaptım ve internet bağlantısı kesildi. Google DNS ayarları da çalışmıyor.
DNS ayarı yapınca internette erişim kesiliyor. DNS ayarını 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaptım ve internet bağlantısı kesildi. Google DNS ayarları da çalışmıyor.
name_destroyer Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #2 Kullandiginiz ag izin vermiyor demek ki hocam. Kendi internetiniz degil anladigim kadariyla oyle mi ? Artı 0 Eksi
Kullandiginiz ag izin vermiyor demek ki hocam. Kendi internetiniz degil anladigim kadariyla oyle mi ?
KS KS Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 name_destroyer dedi: Kullandiginiz ag izin vermiyor demek ki hocam. Kendi internetiniz degil anladigim kadariyla oyle mi? Genişletmek için tıkla... Kendi ev internetim dün gece oluyordu aniden internet kesildi ve DNS'i kapatınca geliyordu internet. Artı 0 Eksi
name_destroyer dedi: Kullandiginiz ag izin vermiyor demek ki hocam. Kendi internetiniz degil anladigim kadariyla oyle mi? Genişletmek için tıkla... Kendi ev internetim dün gece oluyordu aniden internet kesildi ve DNS'i kapatınca geliyordu internet.
name_destroyer Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 Nurullah 07 dedi: Kendi ev internetim dün gece oluyordu aniden internet kesildi ve DNS'i kapatınca geliyordu internet. Genişletmek için tıkla... Ag ayarlarini sifirlayip tekrar denediniz mi ? Artı 0 Eksi
Nurullah 07 dedi: Kendi ev internetim dün gece oluyordu aniden internet kesildi ve DNS'i kapatınca geliyordu internet. Genişletmek için tıkla... Ag ayarlarini sifirlayip tekrar denediniz mi ?
KS KS Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 name_destroyer dedi: Ag ayarlarini sifirlayip tekrar denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nereden sıfırlıyacağım modemi sıfırladım. Sorunu hem bilgisayarda hem de telefonda yaşıyorum. Artı 0 Eksi
name_destroyer dedi: Ag ayarlarini sifirlayip tekrar denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nereden sıfırlıyacağım modemi sıfırladım. Sorunu hem bilgisayarda hem de telefonda yaşıyorum.